Окрошка на відварі з ревеню (новий рецепт Руслана Сєнічкіна)

У таку спеку Руслан Сенічкін вирішив всіх здивувати та приготувати окрошку з не зовсім звичного для цього продукту - з ревеню (румбамбару).

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • Ревінь очищений – 110 г;
  • Вода – 1 л;
  • Мінеральна вода – 1 л;
  • Картопля – 4-5 шт.; 
  • Огірок – 1-2 шт.; 
  • Редиска – 100-150 г; 
  • Яйця – 5-6 шт.; 
  • Зелена цибуля пучок;
  • Кріп пучок;
  • Петрушка пучок;
  • Копчена куряча грудинка – 300 г; 
  • Сметана;
  • Гірчиця;
  • Сіль.

Спосіб приготування: 

Смачного!

Читай также: В Сети гуляет смешная история, как возникла окрошка

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати окрошку на кефірі на мінеральній воді, а також ділилися іншими смачними рецптами освіжаючої окрошки

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK