Що приготувати з баклажанів: корейське Кадіча

Кадіча - блюдо корейської кухні з баклажанів, яке подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Це гостре сезонне блюдо може бути як з додаванням м'яса, так і без нього. Цей корейський салат також можна приготувати в якості заготовки на зиму.

Кадіча - джерело вітамінів групи В, вітаміну С і РР (нікотинова кислота). У м'якоті баклажанів також міститься багато калію, тому салат корисно їсти тим, хто страждає від захворювань серця.

Інгредієнти:

  • баклажани - 2 штуки
  • помідор - 1 штука
  • перець болгарський - 1 штука
  • цибуля -1 голоувка
  • перець гострий (чилі) - 1 штука
  • часник - 3 зубчики
  • соєвий соус - 3 столові ложки
  • сіль - 2 столові ложки
  • чорний мелений перець - чайна ложка
  • коріандр мелений - чайна ложка
  • рослинне масло - 3-4 столові ложки.

Спосіб приготування:

Читай также: Меньше жира, больше пользы: что нужно знать, готовя баклажаны

1. Почистіть і наріжте овочі.

2. Баклажани рясно посипте сіллю і залиште їх, щоб вийшла гіркота із шкурки.

3. Обсмажте овочі в наступному порядку: цибуля, помідори, солодкий і гострий перець, потім баклажани, промиті від солі і віджаті від води.

4. Тушкуйте суміш протягом 15 хвилин під кришкою.

5. Додайте часник, соєвий соус, чорний мелений перець і коріандр, залиште овочі тушкуватися ще на 5 хвилин.

6. Дайте страві настоятися, щоб всі аромати поєдналися.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK