Кадіча - блюдо корейської кухні з баклажанів, яке подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Це гостре сезонне блюдо може бути як з додаванням м'яса, так і без нього. Цей корейський салат також можна приготувати в якості заготовки на зиму.
Кадіча - джерело вітамінів групи В, вітаміну С і РР (нікотинова кислота). У м'якоті баклажанів також міститься багато калію, тому салат корисно їсти тим, хто страждає від захворювань серця.
Інгредієнти:
- баклажани - 2 штуки
- помідор - 1 штука
- перець болгарський - 1 штука
- цибуля -1 голоувка
- перець гострий (чилі) - 1 штука
- часник - 3 зубчики
- соєвий соус - 3 столові ложки
- сіль - 2 столові ложки
- чорний мелений перець - чайна ложка
- коріандр мелений - чайна ложка
- рослинне масло - 3-4 столові ложки.
Спосіб приготування:
Читай также: Меньше жира, больше пользы: что нужно знать, готовя баклажаны
1. Почистіть і наріжте овочі.
2. Баклажани рясно посипте сіллю і залиште їх, щоб вийшла гіркота із шкурки.
3. Обсмажте овочі в наступному порядку: цибуля, помідори, солодкий і гострий перець, потім баклажани, промиті від солі і віджаті від води.
4. Тушкуйте суміш протягом 15 хвилин під кришкою.
5. Додайте часник, соєвий соус, чорний мелений перець і коріандр, залиште овочі тушкуватися ще на 5 хвилин.
6. Дайте страві настоятися, щоб всі аромати поєдналися.
Смачного!