Здавалося б - чого тут складного - зварити кукурудзу? Однак, є спосіб варіння, при якому качани будуть особливо ніжними, соковитими і ароматними. Ось як зварити кукурудзу по молочно-масляного методу
1. Початки потрібно очистити від листя. Застелити цими листами дно каструлі, де буде варитися кукурудза.
2. Розламати качани навпіл.
Читай также: Рецепт дня: кукуруза в беконе
3. Покласти половинки качанів в каструлю, залити водою.
4. Як тільки вода закипить, додати в каструлю 1 чашку молока і 1 шматочок масла (близько 50 г).
5. Після цього кукурудза повинна покипіти ще 8 хвилин.
6. Готові качани посипте сіллю.
Кукурудза виходить маслянистого смаку і дуже ніжною.
Смачного!