Ледачі вареники: простий і зрозумілий рецепт

Фото: www.istockphoto.com

Ледачі вареники - це вечеря, яку часто готували наші мами та бабусі. І нехай зараз у деяких будинках ця страва забута, про неї варто згадати. Особливо, якщо у вас вдома є дитина-"малоїжка" або "нехочуха".

Складові:

  • 400 г сиру з високим або низьким вмістом жиру,
  • дві столові ложки картопляного борошна з гіркою,
  • 1 склянка пшеничного борошна,
  • 1 яйце,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Ліниві вареники починають із приготування сиру. Викладіть його в глибоку миску і приправте щіпкою солі. Замісити сир до однорідності. Ми також можемо збивати сир на низькій швидкості блендера. Він має бути справді гладким. Пам'ятайте, чим дрібніший сир, тим краще буде текстура вареників.
  2. Додайте до сиру одне яйце із сіллю. Продовжуйте все місити. Ми також можемо використовувати картоплю. Це має бути справді гладка маса.
  3. Потім викладіть сирну масу на тісто або кухонний стіл, присипаний борошном. Додайте пшеничне борошно та картопляне борошно. Місимо.
  4. Тісто має бути однорідним, щільним. Намагайтеся не присипати зайвою мукою, щоб тісто не стало занадто твердим. Ми робимо це лише тоді, коли це потрібно.
  5. Формуємо дві кульки із тіста. Кульки з тіста подрібнюють і розтягують, щоб сформувати довгенький рулет.
  6. Гострим ножем наріжте рулети з тіста на галушки шириною близько 2 див.
  7. Тим часом закип'ятіть воду і злегка посоліть. Коли вода закипить, виложіть до неї ліниві вареники. Готуємо їх кілька секунд. Вважаємо час від виходу на поверхню.
  8. Вийнявши їх із води, дайте їм трохи охолонути.

Фото: www.istockphoto.com

Читай также: Наши, родные: факты о варениках, знать которые стоит каждому

Ми можемо подавати їх класично, тобто з цукром, а можемо і в несолодкому варіанті - з панірувальними сухарями, обсмаженими на вершковому маслі. Ми також можемо спробувати варіант, змішавши вареники з кількома чайними ложками песто!

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK