Гречаний тост із квашеними томатами черрі, огірком та кількою

Фото: Baltic Premium Fish

Тост – це завжди чудовий привід для перекусу. Якщо вам хочеться урізноманітнити свій раціон, цей рецепт рибного тоста від Ольги Мартиновської, переможниці шоу «МастерШеф» та судді «МастерШеф. Професіонали» – саме те, що вам потрібно!

Інгредієнти:

  • шматочок гречаного багета
  • 100 г квашених томатів черрі
  • 1 квашений огірок
  • 1 гострий перчик за бажанням
  • 50 г почищеної слабосоленої кільки

Приготування:

1. Підсмажте на гарячій сковорідці хліб – можна з одного боку, а можна і з обох.

2. Викладіть на підсмажену хрустку сторону квашені черрі та трішки натисніть на них виделкою, аби сік почав витікати. Так буде легше куштувати тост, томати не «тікатимуть» з хліба, а їхній сік просочить підсмажений багет.

Фото: Baltic Premium Fish

Читай также: Порей з соусом «Вінегрет» та слабосолоною кількою (фото-рецепт)

3. Зверху покладіть порізаний квашений огірок та гострий перчик за бажанням.

4. Додайте також декілька листочків зелені петрушки і щедро покладіть солену рибку.

Фото: Baltic Premium Fish

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK