Рецепти української паски с косами від Лілії Цвіт

Фото: https://www.youtube.com/watch?v=ndfXVNziF8U

Лілія Цвіт - кулінарна майстриня з Дрогобича, має свій Ютуб-канал та багато прихильників кулінарного таланту, а також велику кулінарну групу у Фейсбуці. Її рецепти господині поширюють у мережі стрімко і блискавично, бо вони точні, оригінальні, прості та особливо смачні.

Ми теж вирішили поділитися рецептов від Лілію до Великодня. Нижче наводимо текст рецепту від Лілії Цвіт повністю. 

"Господині, хочу поділитися своїм перевіреним рецептом паски. Випікати паску люблю з дитинства. Колись, бабуся мене навіть "звільняла" від школи, щоб пекти разом паски! В нас то був цілий процес, який без моєї активної участі ніяк не обходився Тому випікання паски і короваїв - це для мене насолода! Як самостійна господиня, паску випікаю вже понад 10 років. І на замовлення пекла, і для родичів....На моєму сайті вже є ціла колекція різних пасочок (про це окремо, при нагоді).

Щороку печу на Великдень 3 види паски.

1. Обов'язково пробую щось нове!

2.Печу солоденьку паску з начинкою і глазур'ю для дітей.

3. Ось цю класичну паску з традиційними прикрасами з тіста випікаю щороку для Великоднього кошика.

ІНГРЕДІЄНТИ на 4 шт. по 800 г:

ОПАРА:

  • молоко - 0,5 л
  • дріжджі - 100 г (сухих - 30 Г)
  • цукор -3 ст.л. (від загальної кількості)
  • борошно - 8 ст.л.(від загальної кількості)

Читай также: Смачна пасха: ТОП-5 перевірених рецептів

ТІСТО:

  • жовтки - 10 шт.
  • сметана (домашня) - 100 г
  • смалець(свинячий жир) - 50 г
  • масло 82% - 150 г
  • олія нерафінована - 50 мл
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • цукор - 300 г
  • ванільнільний цукор - 1 п. 16 г
  • борошно просіяне(загальна кількість разом з опарою) - 1450 г
  • куркума - 0,5 ч.л.
  • лим.цедра - з 1 шт.
  • горілка - 1 ст.л.
  • сухофрукти - 400 г

Запрошую подивитися мій відео майстер-клас, який готувала спеціально для Вас. Там я все детально розказую і показую. 

Відео - https://www.youtube.com/watch?v=ndfXVNziF8U

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK