Рецепт овощного киша, вигляд якого запам'ятовується назавжди

Фото: www.istockphoto.com

Літо - саме час наголосити на овощах, яких зараз так багато! Тож приготуйте ошатний та смачний овочевий киш.

Складові:

основа на киш:

  • 1 яйце, сіль
  • 50г.олії або маргарину
  • 200гр.муки
  • 3ст. ложки води.

овочі:

  • кабачок,
  • баклажан
  • морква

соус:

  • натуральний йогурт 200гр.
  • тертий сир
  • чеснок
  • прованс. трави
  • яйця.

Читай также: Пиріг Хризантема з картоплею та грибами: покроковий рецепт

Спосіб приготування:

  1. Спершу приготуємо основу для киша. Для цього яйце збовтайте з водою та силлю. Порубайте м'яку олію. Всипте муку, що просіяє. Замісити тісто. На півгодини відправте в холодильник.
  2. Підготуйте овочі: кабачок та баклажан промийте, моркву очистіть від шкірки. За допомогою овочечистки наріжте овочі пластами.
  3. Приготуйте соус, змішавши всі інгредієнти соусу. 2/3 соусу викладіть на розкатану та викладену форму основу для киша.
  4. Після цього покладіть по спіралі овощну стружку: краще йти від борту до середини. Кожну кулю трохи змащувати соусом.
  5. Зверху посипати тертим сиром та змастити залишками соусу.
  6. Випікати близько 45хв.при 180гр.,щоб овочі стали м'якими.

Смачного!