Фото та рецепт: https://kuchnialidla.pl
Шоколаду не буває забагато? Діти в цьому напевно впевнені. Приготуйте простий торт за рецептом та втілюйте дитячі мрії про ідеальний десерт!
Складові:
для тесту
- мука пшенична - 450 г
- сухі дріжджі - 7 г
- сіль - 2 щипки
- оливкова олія - 50 мл
- тепла вода - 250 мл
для шоколадного соусу
- вершки 30% - 100 мл
- молочний шоколад – 1 упаковка
- десертний шоколад - 1 упаковка
а також
- желе, малина, полуниця, банані, фісташки, орехи в шоколаді, молочний або білий шоколад, вафлі, печиво
- деко для випікання
- папір для випічки
- духовка, розігріта до 200°С
Спосіб приготування:
- Змішайте сухі інгредієнти тесту в мисці, потім додайте до них вологі інгредієнти. Вимішуємо. При необхідності поступово додайте невелику кількість води, а потім замісіть тісто на присипаній мучній дошці.
- Вимішане тісто викласти в миску та поставити в холодильник на 30 хвилин.
- Тепер готовимо соус. Закип'ятіть вершки у каструлі. Додаємо подрібнений шоколад і перемішуємо, доки він не розчиниться. Готовий соус вилийте в миску і відставте остигати.
- Охолоджене тісто розкачати на присипаній муці стільниці і викласти на противень, застелене папером для випічки. За допомогою виделки зробіть відчини на поверхні торта.
- Випікати підготовлену основу приблизно 12-14 хвилин при 200 °C.
Читай также: В чому саме надзвичайна користь імбиру
6. На випечену основу викладіть шар шоколадного соусу і додайте вибрані доповнення.
Смачного!