Смачне літо: рецепт полуничного мусу

Фото: https://kuchnialidla.pl

Справжній рай для любителів клубниці! Приготуйте цей освіжаючий мус, коли захочете скуштувати щось справді смачне та просте!

Складові:

  • звичайна або заморожена полуниця - 450 г
  • сахар - 80 г
  • желатин – 4-5 чайних ложок
  • холодна вода - 4-5 ст.
  • вершки густі 36% - 250 г
  • свіжа м'ята - для прикраси

також знадобитися:

  • блендер
  • кухонний віночок

Способ приготування:

  1. Желатин залити холодною водою, перемішати і залишити приблизно на 5-7 хвилин, щоб він набрякнув.
  2. Нагрійте полуницю з цукром у каструлі на середньому вогні, помішуючи. Коли вона розм'якне і пустить сік, вимкніть вогонь. Відставте полуницю вбік, щоб вона трохи охолонула, і змішайте її до однорідного мусу однорідного. Знову відварюємо.
  3. Додайте желатин і інтенсивно перемішайте, поки він не розчиниться. Відставте мус із желатином до повного охолодження.
  4. Збийте сильно охолоджені вершки до пишності.
  5. Порціями додаємо охлаждений клубничний мус. Щоразу акуратно перемішуйте все віночком.
  6. Готовий мус розкласти в банки і поставити в холодильник до застигання.

Читай также: Літній завтрак: пухнастий імперський омлет з полуницею

7. Перед подачею прикрасити листочками м'яти.

Смачного!

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK