Фото: https://kuchnialidla.pl
Справжній рай для любителів клубниці! Приготуйте цей освіжаючий мус, коли захочете скуштувати щось справді смачне та просте!
Складові:
- звичайна або заморожена полуниця - 450 г
- сахар - 80 г
- желатин – 4-5 чайних ложок
- холодна вода - 4-5 ст.
- вершки густі 36% - 250 г
- свіжа м'ята - для прикраси
також знадобитися:
- блендер
- кухонний віночок
Способ приготування:
- Желатин залити холодною водою, перемішати і залишити приблизно на 5-7 хвилин, щоб він набрякнув.
- Нагрійте полуницю з цукром у каструлі на середньому вогні, помішуючи. Коли вона розм'якне і пустить сік, вимкніть вогонь. Відставте полуницю вбік, щоб вона трохи охолонула, і змішайте її до однорідного мусу однорідного. Знову відварюємо.
- Додайте желатин і інтенсивно перемішайте, поки він не розчиниться. Відставте мус із желатином до повного охолодження.
- Збийте сильно охолоджені вершки до пишності.
- Порціями додаємо охлаждений клубничний мус. Щоразу акуратно перемішуйте все віночком.
- Готовий мус розкласти в банки і поставити в холодильник до застигання.
Читай также: Літній завтрак: пухнастий імперський омлет з полуницею
7. Перед подачею прикрасити листочками м'яти.
Смачного!