Якщо ви у пошуках ідеального сніданку – гранола для вас!

Лише уявіть: ранок, тиша, ви сповнені силою і енергією, ніжитеся  під теплою ковдрою і посміхаєтеся новому дню. Ви точно знаєте –  ваш день почнеться без поспіху і буде наповнений чудовими моментами. Мрія? Ні, реальність! На українському ринку уже з’явилась гранола – ідеальний сніданок для всієї сім’ї і всього за кілька хвилин! Більше ніяких бутербродів нашвидкуруч і жодних мук «щоб його приготувати»  чи  «щоб його з’їсти». Сита і задоволена сім’я та більше вільного часу на себе, коханих!  Виготовлена з любов’ю і з натуральних інгредієнтів, без консервантів та барвників, готова до споживання – гранола якнайкраще підходить як дорослим, так і дітям. Завдяки особливому приготуванню вона поєднує в собі неперевершений смак і корисні властивості – клітковина і складні вуглеводи підтримують в організмі необхідний рівень енергії і дарують ситість на довгий час. Щоб ще більше дізнатися про цей унікальний продукт, ми вирішили поспілкуватися з Миколою, представником торгової марки "Oats&Honey", яка виробляє Медову гранолу.

Що саме робить Медову гранолу кандидатом на ідеальний сніданок?

У гранолі велика кількість клітковини, що покращує обмінні процеси в організмі та виводить токсини, а також вітамінів і мінералів, необхідних для нормальної роботи всього організму. Якщо ви часто відчуваєте  втому, дратівливість, апатію – зробіть Медову гранолу своїм постійним сніданком, і ви відчуєте  прилив енергії і сил. Вона підходить для  дієтичного харчування і рекомендована спортсменам.

Як взагалі з’явилася ідея виробляти гранолу в Україні, адже у нас цей продукт невідомий і для українського ринку новий?

Засновник ТМ "Oats&Honey" – Віталій Кошлатий, прихильник здорового харчування, веде активний спосіб життя, професійно займається йогою і багато подорожує. І ось у одній із своїх мандрівок він і дізнався про такий чудо-продукт як гранола.  Все геніальне просто –  була класична вівсянка,  якою вранці «з боєм» намагаються нагодувати дітей мами, а стала – довершена, обсмажена особливим чином, щоб не втратити своїх корисних властивостей, і з різними корисними добавками – гранола, смак якої порадує навіть самого вимогливого гурмана. Але Віталій задумав зробити цей продукт ще кориснішим і ще смачнішим. Ідея літала в повітрі, адже батько Віталія – бджоляр, і хлопець з дитинства полюбляв ласувати запашним, домашнім медом. Так народилася автентична, українська медова гранола!

Наскільки далеко було від мрії до її реалізації?

Близько півроку ми тестували різні способи обжарювання та запікання вівсянки, щоб вона мала одночасно хрустку і розсипчасту консистенцію, консультувалися у ведучих виробників із США та Франції . Завдяки власним секретам і старанням, тепер запікання граноли у виробничих масштабах для нас не проблема. На сьогобні ми маємо 4 види граноли (класичну, фруктову, горіхову, фруктово-горіхову) та 3 види батончиків (фруктовий, горіховий та фруктово-горіховий). Вся продукція сертифікована та складається лише із натуральних інгредієнтів, 90% яких вирощені в Україні. Виключення складають тільки деякі види горіхів. Для того, щоб батончик гранола тримав форму, ми додаємо більше меду, і ніякої зв'язуючої хімії.

Як знайомите українців з продуктовою новинкою? Як люди її сприймають?

Гранола є традиційною для США, популярною в Європі, але український споживач, на жаль, її не знає. У людей вона асоціюється зі звичайними мюслями. Ми постійно відвідуємо ярмарки, фестивалі, виставки,  розповідаємо про виробництво і корисні властивості граноли. Але найкращий довід і аргумент – смак!  Ті, хто спробував нашу продукцію – залишаються з нами назавжди!

Чим наша українська гранола вигідно відрізняється від іноземних аналогів?

Ми використовуємо тільки натуральні інгредієнти. Замість цукру – мед власного виробництва, жодних консервантів та барвників, майже вся сировина українського походження Ну і, звичайно, це ціна. Вона  в рази менша ніж, наприклад, в американських аналогів.

З чим би Ви порадили поєднувати гранолу? Які рецепти смакують по-особливому?

Про смаки не сперечаються але дуже гарний варіант – гранола з несолодким йогуртом, кефіром або ряжанкою. Класичний рецепт – залити її теплим або гарячим молоком. Можна також використати сік –  фруктовий або овочевий, фруктове пюре. Доповнити нею порцію морозива або  взяти за основу для випічки http://www.medovagranola.com.ua/recipes-and-history/retsepti/.

Хто ваш основний споживач, на чиї потреби ви орієнтуєтесь?

Основний віковий діапазон наших покупців 20-35 років. В основному це жінки, які слідкують за фігурою,  спортсмени, люди що ведуть активний спосіб життя і дбають про своє здоров'я, а також діти, які дуже полюбляють наші смачні батончики і  гранолу на сніданок.  За рахунок того, що гранола вже готова до споживання, крім звичайного сніданку її споживають як снек люди, що ведуть активний спосіб життя – спортсмени, бізнесмени, туристи, які з задоволенням беруть її в походи, оскільки вона легка, висококалорійна і добре зберігається.

До речі,  батончики ми позиціонуємо як енергетичні і навіть проводили випробування в Італії перед забігом на Марафоні і результати чудові!

А де  знаходиться саме виробництво?

У селі в Кіровоградській (після перейменування –  Кропивницькій) області, в екологічно чистій місцевості.

Де можна придбати Вашу продукцію?

Точки продажу вказані на нашому сайті в розділі «Місця продажу» і їх кількість постійно збільшується. На разі ми знаходимося на фінішній стадії запуску в роботу власного інтернет-магазину. Також, як я уже згадував,  ми постійні  учасники різних фестивалів. Про все оперативно повідомляємо на своїй сторінці у Facebook  – приєднуйтесь, беріть участь у конкурсах, дізнавайтесь про всі новинки, ведіть з нами діалог – ми завжди відкриті до спілкування!

Чи скоро ми побачимо Медову гранолу у великих торгівельних мережах?

Туди важко потрапити у продаж. Але думаю, що в найближчому майбутньому на полицях популярних маркетів з'являться наші батончики, ну а з часом – і сама Медова гранола. Ми над цим працюємо!

Дуже вам цього бажаємо!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK