Інша Їжа – кращі кулінарні традиції світу в кожен український дім

Страви кухонь народів світу передають колорит місцевості, вікові традиції і навіть історію багатьох поколінь людей. Кожна країна пишається своїми національними стравами, вражаючи своїх гостей букетом смаків та ароматів. Торгова марка Інша Їжа втілила в своїй продукції найкращі і найцікавіші кулінарні надбання світу – отримуйте задоволення від професійно приготованих страв просто у себе вдома. Про асортимент  «Іншої Їжі»  розповіла Дарія, маркетолог компанії.

Коли була заснована ТМ Інша Їжа та яку ідею в неї вкладено?

У засновників компанії «Інша Їжа» є захоплення – вони дуже люблять подорожувати. При цьому вони надають перевагу смачним подорожам, дегустуючи спеціалітети різних кухонь світу. Повертаючись додому, до Києва, вони розуміли, що серед українських продуктів немає, наприклад, соусу песто, як в Італії. А те, що є, несмачно та й дітям не можна дати –  занадто багато барвників та емульгаторів.

У результаті, у 2015 році, вони прийшли до думки, що треба створити торгову марку, під найменуванням якої будуть відтворюватись кращі страви світу. І заснували ТМ «Інша Їжа».

Як визначалися з позиціями в асортименті та яку саме продукцію пропонуєте?

Визначитися з асортиментом було просто – для цього треба подорожувати і надихатися стравами. Близький Схід вразив хумусами, Тайланд – гостро-солодким соусом, Ізраїль – фалафелем, Італія – в’яленими томатами та антіпасті, а Сполучені Штати – горіховими пастами.

Дуже цікавим виявився досвід приготування та продажу фалафелю – обсмажених у фритюрі пісних кульок з гороху нут з додаванням ріпчастої цибулі, часнику на спецій: чорного перцю, кінзи, коріандру та заатару – спеції з диких трав, що ростуть на Близькому Сході.

Ми зрозуміли, що в Україні придбати якісний фалафель складно. Тому ми придумали дуже цікавий спосіб, як забезпечити наших споживачів якісним фалафелем: ми виготовляємо їх на кухні «Інша Їжа», а потім заморожуємо. Купуючи наш фалафель, ви просто розігріваєте його вдома на сковорідці чи у духовій шафі. Смачна вечеря вже на вашому столі!

Дуже зручно! А в чому секрет смаку вашого хумусу?

Секрет хумусу – в правильних інгредієнтах. Ми використовуємо горох нут певного сорту, який краще підходить саме для цієї страви; додаємо лимонний сік, а не лимонну кислоту. Дуже важливою складовою хумусу є підбір спецій та їх кількості. Смак має бути ніжним, але при цьому запам’ятовуватись.

Ми багато експериментували з добавками до хумусу, щоб надати цій страві різноманітності. Сьогодні ми пропонуємо хумус домашній, з кедровими горіхами, червоним перцем чилі, в’яленими томатами, оливками, маслинами. Для поціновувачів найякісніших продуктів ми створили хумус на оливковій олії extra virgin, а для тих, хто любить експерементувати – хумус з солоними огірками.

З урахуванням того, що ви не використовуєте консервантів, термін його реалізації, напевне, зовсім маленький?

Компанія «Інша Їжа» не використовує консервантів. Ані при приготуванні хумусу, ані для інших страв. Тільки натуральні продукти. Саме тому термін придатності хумусу невеликий: всього лише 2 тижні.

У яких із ваших соусів є «перчинка», та з чим порадите їх смакувати?

Наші пекельні соуси – наїдок, який обов’язково треба скуштувати всім поціновувачам «вогняних» страв. Компанія «Інша Їжа» виробляє червоний та зелений пекельні соуси. Їх смак дещо відрізняється – зелений трохи гостріший за червоний.

Пекельні соуси смакують з м’ясом та птицею, з розсільними сирами, запеченими овочами та картоплею. Ще ми виробляємо традиційний італійський соус песто з кращого базиліку та сиру пармезан, як це і робиться на Батьківщині цієї страви.

А як щодо в’ялених томатів та антипасті?

В’ялені томати – інша класична італійська страва, яка тільки стає популярною в Україні. Сьогодні ми пропонуємо три різновиди томатів: класичні, пряні з розмарином та гострі з перцем чилі.

Томати в Україні дуже люблять, але, на жаль, їх сезон є коротким. Наша страва вирішує питання сезонності – в’ялені томати дуже гарно зберігаються, тому тепер цим овочем можна смакувати весь рік. Ви можете додавати в’ялені томати у різні страви: запікати з ними м’ясо, додавати до соусів, пасти, різотто, булгуру та кус-кусу.

На основі в’ялених томатів ми створили закуски-антипасті: з зеленими оливками та базиліком, з копченою паприкою та розмарином, з оливками та окремо з хріном. Антіпасті – це традиційний італійський смаколик, який на Апеннінах подається перед основною стравою –  пастою. Зазвичай антипасті подається на шматочках ще теплого хлібу, за бажанням можна додавати моцареллу, запечені овочі чи сиров’ялене м’ясо. До того ж, антипасті від «Інша Їжа» можна заправляти супи, додавати до соусів та картоплі.

Де можна придбати продукцію ТМ Інша Їжа та дізнатися про неї ще більше?

Продукція ТМ «Інша Їжа» продається в більшості великих міст України: у Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Миколаєві, Запоріжжі та Кременчуці.

Ви можете знайти нас у деяких мережевих магазинах: Мегамаркет, Сільпо, Фора, Еко-Лавка, OKwine, SPAR, Велика Кишеня.

Водночас продукція представлена і в магазинах GoodWine, Мясторія та в багатьох інших.

Якщо вам зручніше купувати в інтернет-магазинах, ви знайдете наші смаколики в Fermergreen та Folvarok.

Щоб дізнатися більше про нашу продукцію, запрошуємо на наш сайт, сторінку в Facebook та Instagram.

Як би ви описали узагальнений портрет шанувальника продукції ТМ Інша Їжа?

Наш шанувальник – людина, яка розуміється на яскравих смаках, обирає якісні продукти, турбується про власне здоров’я та здоров’я своїх рідних та близьких. Поціновувач наших смаколиків може відрізнити продукцію масового ринку від іншої  їжі – натуральної та корисної.

Що побажаєте нашим читачам?

Ми хочемо побажати кожному, щоб ваше життя було яскравим, різнобарвним та СМАЧНИМ!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK