Чому в Лос-Анджелесі Вампірська піца стала такою популярною

Підприємець Джош Шугарман придумав оригінальний спосіб розважити людей, які останніми місяцями змушені проводити час вдома.

Об'єднавшись з піцерією Ghost Pizza Kitchen в Лос-Анджелесі, він запропонував унікальний інтерактивний досвід під назвою Vampire Pizza. Це своєрідна гра, інструкцію до якої можна отримати, замовивши піцу, салат і десерт на двох (33 $ з людини) або на чотирьох (28 $ з людини).

Замовлення доставляється одягненими у вигляді вампірів кур'єрами, а також замовлення можна безконтактно забрати в певних точках по місту.

Ідея гри полягає в легенді про те, що в Лос-Анджелесі вже багато століть живе співтовариство вампірів, які довгий час були ізольовані один від одного, а тепер вони знайшли спосіб зібратися разом. Разом із замовленням клієнти отримають коробку, в якій знаходяться різні головоломки і завдання, а також рекомендації по використанню предметів домашнього вжитку для створення вампірського образу. Містична гра Vampire Pizza триває від 60 до 90 хвилин.

«Людям зараз нудно, - каже власник Ghost Pizza Стівен Старр. - Вони були на карантині кілька місяців, і ми пропонуємо їм перетворити трапезу в запам'ятовується розвага ». Повідомляється, що така незвичайна концепція стала неймовірно популярною серед клієнтів і допомогла піцерії підвищити обсяг продажів під час кризи.

Фото: facebook.com/vampire.pizza

Читай также: Рецепт піцци для ледачих - на сковороді

Нагадаємо, раніше ми розповідали про прабабусю піци - італійську фокачу, а також ділилися рецептом піци у вигляді сердця

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK