На вихідних в Києві відбудеться фуд-фестиваль True&Local

«Лавка Традицій» відкриває фестивальний сезон. Як і раніше, збираємося у магазині «Сільпо» на Полярній, гуляємо, купуємо продукти на ярмарку, спілкуємося з місцевими виробниками, ділимося новинами про погоду і врожай, слухаємо майстер-класи і відпочиваємо.
 

18 та 19 травня киян та гостей міста запрошують на цікаву фуд-подію під назвою "True&Local №4. Гичка"

Ось що обіцяють її організатори:

"Чому гичка? Бо гичка – це зелень, бадилля, листя, щось таке знайоме, рiдне і близьке до землі. Як і наш фестиваль True&Local у травні. Гичкуймося!

Як завжди:
▪ Маркет місцевих виробників
▪ Сезонні продукти (спаржа, мікрогрін, їстівні квіти)
▪ Дегустації новинок (буряковий хумус куштували?)
▪ Фестивальне меню Silpo Resto від Марко Черветті
▪ Шефсько-артизанська сцена майстер-класів
▪ Випічка від творця відомого гречаного багету, по який ви ходите в «Сільпо»

Читай также: В Украине стартовал флешмоб "Заплати за бабушку"

Що нового?
▪ Лекторій від Slow Food – так, настав час познайомитись із гастрономічним рухом, про який вже давно говорять у світі
▪ Музей овочів для дітей Kartata Potata від Даші Малахової
▪ Авокадерія – будемо мастити свіжовипечені тости пастою із найстигліших авокадо
▪ Фестивальна лінійка морозива «МО»

Бронюйте вихідні 18 та 19 травня, зустрінемося на «Гичці»!

Всім бадилля!"