Чому співачка Катерина Малицька відмовилась від традиційної ялинки

Новорічно-різдвяна пора вже на порозі  і співачка Катерина Малицька не є виключенням у приготуванні до цих свят. Про традиції святкування Нового року, магічні ритуали та на що її родина замінила традиційну ялинку, читайте далі.

«Для мене вже стало доброю традицією зустрічати Новий рік з батьками. Останнім часом ми відмовились від  натуральної та штучної ялинки, а натомість обираємо гарний новорічний букет. За два тижні до святкування, ми з мамою вирушаємо на пошуки такого букету в магазини декору. Добре, що в наш час є дуже великий вибір новорічних атрибутів і можна залучати  фантазію. Ми стараємось, щоб кожного року вони не повторювались по кольорах та стилю. Це наша маленька сімейна традиція», -розкриває секрети Катерина.

Напередодні Нового року артистка звикла підбивати підсумки року що минає,  а ще прописувати цілі на майбутнє.

«В моєму житті були різні періоди. Були і такі, що я писала своє бажання на листочку і спалювала, кидала попіл в шампанське і намагалась встигнути це випити поки б’ють новорічні куранти. Також був період висновків старого року та планування прийдешнього. Списувала листки, прописуючи все по пунктах - плани, досягнення, цілі. Проте останні пару років, в моє життя прийшло розуміння, якщо дійсно сильно чогось хочеш, воно обов’язково здійсниться. Так треба планувати, треба працювати, але це не повинно перетворюватись в якісь магічні ритуали. А саме в новорічну ніч потрібно релаксувати бути з гарним настроєм, насолоджуватись святкуванням і, тим паче, не засмучуватись якщо не встиг вчасно «з’їсти» папірчик.

Читай также: Новый год: ТОП-5 достойных альтернатив устоявшимся рецептам

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити новорічну ялинку з зовсім неочікуваних речей, а також ділилися рецептами смачних прикрас для новорічної ялинки