Крадуть здоров'я: 5 помилок харчування в офісі

Офісні працівники - одна з найбільш уразливих категорій людей. У них дуже часто збитий режим харчування. Все це пояснюється браком часу. А сидячий спосіб життя погіршує травлення.

Про те, які помилки роблять офісні працівники в харчуванні, розповіли експерти MedikForum.

Помилка №1: пропускати сніданок

Неприпустимо випити чашку кави або чаю на бігу, по дорозі на роботу. Хоча таку звичку мають практично всі офісні працівники. Але ж повноцінний сніданок дарує бадьорість, працездатність, уважність і необхідну концентрацію!

Помилка №2: шкідливі перекуси

Чіпси, цукерки, жуйка, печиво - все це не найкращі перекуси в цілому, а не тільки для офісних працівників. Подібні продукти - справжнісінька помилка в харчуванні. Адже через них виникає серйозна загроза здоров'ю, в тому числі негативно позначається на роботі шлунка.

Помилка №3: ​​пити багато кави

Завдяки цьому напою, що бадьорить, можна додати собі енергії, зняти напругу і іноді навіть замінити обід.

Але це чергова помилка в харчуванні офісних працівників. Чому? Надмірне споживання кави може серйозно нашкодити здоров'ю. У день допустимо випивати не більше 2 порцій цього напою.

Помилка №4: пропускати обід

Читай также: А как у них: еда офисных сотрудников разных стран

Харчування в офісних умовах іноді є складністю. Адже в робочому дні так багато завдань, які вимагають негайного виконання. Тому про обід іноді офісні працівники забувають, натомість в хід йдуть шкідливі перекуси. А це в корені неправильний підхід до свого харчування.

Помилка №5: щільний обід

Іноді це пов'язано з тим, що офісний працівник не в силах себе зупинити після довгого голодування. А часом пояснюється традицією запрошувати на ділові переговори в кафе або ресторан. В результаті страждає фігура.

Читай также: С печеньками пора завязывать: 4 правила нормального питания в офисе

Нагадаємо, раніше ми розповідали, який цікавий тренд з'явився в офісних обідах та якими хворобами найчастіше страждають офісні працівники.