Фото: www.istockphoto.com
Це страва, яка сподобається і дітям, і дорослим. Кожен, хто шукає такого універсального рішення, повинен придивитися до рецепту курячої локшини у вершковому соусі, курка в цьому способі приготуванні простіша, ніж ви думаєте.
Інгредієнти:
- куряче філе - 1 штука (подвійна)
- макарони тальятелле - 400 г.
- бульйонний кубик - 1 шт
- сметана 18% - 200 мл
- зубчик часнику - 1 шт
- вода - 2 склянки
- сіль і перець
- петрушка
- борошно - 2 ст
- масло для смаження
Читай также: 6 найбільш популярних видів пасти
Спосіб приготування:
- Зваріть макарони в злегка солоній воді згідно з рецептом на упаковці, а потім злийте їх.
- Помийте філе, обсушіть його паперовим рушником і наріжте шматочками.
- Куряче м’ясо потрібно підрум’янити і заправити сіллю і перцем.
- Закип’ятіть воду в каструлі середнього розміру, а потім додайте кубик бульйону та м’ясо.
- На наступному кроці додайте вершки і додайте подрібнений часник, і все тушкуйте.
- Потім змішайте борошно в невеликій кількості води і додайте його до м’яса, що готується, поки соус не закипить.
- Промийте петрушку під проточною водою і подрібніть її.
Смачного!
Давайте дружить! Вот наш Фейсбук, Pinterest, Телеграм. Добавляйтесь в друзья!