Фото: www.istockphoto.com
Літо - саме час зробити наголос на овочах, яких зараз так багато! Тож приготуйте ошатний та смачний овочевий киш.
Складові:
основа на киш:
- 1 яйце, сіль
- 50г.олії або маргарину
- 200гр.муки
- 3ст. ложки води.
овочі:
- кабачок,
- баклажан
- морква
соус:
- натуральний йогурт 200гр.
- тертий сир
- часник
- прованс. трави
- яйце.
Читай также: Пиріг Хризантема з картоплею та грибами: покроковий рецепт
Спосіб приготування:
- Спочатку приготуємо основу для киша. Для цього яйце збовтайте з водою та сіллю. Порубайте м'яку олію. Всипте борошно, що просіяє. Замісити тісто. На півгодини відправте у холодильник.
- Підготуйте овочі: кабачок та баклажан промийте, моркву очистіть від шкірки. За допомогою овочечистки наріжте овочі пластами.
- Приготуйте соус, змішавши всі інгредієнти соусу. 2/3 соусу викладіть на розкатану та викладену у форму основу для киша.
- Після того покладіть по спіралі овочеву стружку: краще йти від борту до середини. Кожен шар трохи змащувати соусом.
- Зверху посипати тертим сиром і змастити залишками соусу.
- Випікати близько 45мин.при 180гр.,щоб овочі стали м'якими.
Смачного!