Порей з соусом «Вінегрет» та слабосолоною кількою (фото-рецепт)

Рецепт незвичайної страви від Ольги Мартиновської судді «МастерШеф. Професіонали» нікого не залишить байдужим. Пропонуємо приготувати!

Інгредієнти:

  • 3-4 білих частини цибулі порей довжиною 10 см
  • 1 ч л діжонської гірчиці
  • 1 ст. л. яблучного оцту або лимонного соку
  • дрібка цукру
  • 100 мл олії (можна змішати соняшникову та горіхову)
  • 100 г кільки слабосоленої
  • сіль
  • цедра лимону

Приготування:

Цибулю порей можна подавати як в теплому, так і в холодному стані – робіть та смакуйте так, як вам більше подобається.

1. Білу частину цибулі розділіть на декілька частин  по 10 см кожна, зв’яжіть все разом кулінарною ниткою, опустіть в окріп та відварюйте 15 хв. Зв'язуємо, щоб порей тримав форму та не розпадався під час варіння.

Фото: Baltic Premium Fish

Читай также: Страва дня: салат «Панцанела» з маринованою салакою

2. Для соусу «Вінегрет» змішайте вінчиком гірчицю, оцет, сіль, цукор та додайте олію. Спробуйте на смак та відкоригуйте, якщо потрібно.

3. Цибулю теплою чи холодною викладіть на тарілку, полийте гарно вінегретом та красиво й охайно додайте зачищену рибку.

Фото: Baltic Premium Fish

Страва проста, але вона реально конкурентка поєднанню кільки з картоплею.

Обов'язково спробуйте!

Читай также: Страва дня: запечений батат з копченою салакою

Фото: Baltic Premium Fish

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram