Салат «Ліонський»: покроковий рецепт

Фото: Baltic Premium Fish

Це дуже простий, але смачнючий салат родом з Ліону. Весь його секрет в соусі, що готується на основі філе оселедця. А ми пропонуємо вам варіант приготування цього салату від Ольги Мартиновської, переможниці шоу «МастерШеф», із кількою.

Читай также: Гречаний тост із квашеними томатами черрі, огірком та кількою

Інгредієнти:

  • зелений салат Фрізе або Айсберг
  • грінки з часником
  • 2 яйця, зварені круто

Для соусу:

  • 50 мл оливкової олії
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 50 г філе слабосолоної кільки
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці
  • сіль, перець

Приготування:

1. Потрібно гарно відділити філе кільки від хребта.

2. Потім в ступці або блендері перетерти кільку, гірчицю, оцет, додати олію і сіль та перець на свій смак. Виходить такий собі соус вінегрет.

Фото: Baltic Premium Fish

3. Листя салату помийте та просушіть, яйця розріжте, додайте грінки, щедро налийте соус та гарно перемішайте.

Фото: Baltic Premium Fish

Смачного!

Фото: Baltic Premium Fish

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK