Фото: Baltic Premium Fish
Це дуже простий, але смачнючий салат родом з Ліону. Весь його секрет в соусі, що готується на основі філе оселедця. А ми пропонуємо вам варіант приготування цього салату від Ольги Мартиновської, переможниці шоу «МастерШеф», із кількою.
Читай также: Гречаний тост із квашеними томатами черрі, огірком та кількою
Інгредієнти:
- зелений салат Фрізе або Айсберг
- грінки з часником
- 2 яйця, зварені круто
Для соусу:
- 50 мл оливкової олії
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 50 г філе слабосолоної кільки
- 1 ч. л. діжонської гірчиці
- сіль, перець
Приготування:
1. Потрібно гарно відділити філе кільки від хребта.
2. Потім в ступці або блендері перетерти кільку, гірчицю, оцет, додати олію і сіль та перець на свій смак. Виходить такий собі соус вінегрет.
Фото: Baltic Premium Fish
3. Листя салату помийте та просушіть, яйця розріжте, додайте грінки, щедро налийте соус та гарно перемішайте.
Фото: Baltic Premium Fish
Смачного!
Фото: Baltic Premium Fish