В Україні відбудеться всесвітній конкурс крафтового сиру

Щоб дати розуміння, що Україна існує не в окремій реальності, а є частиною глобального контексту і світової індустрії, вже в 2021 році в Україні буде організовано всесвітній конкурс крафтового сиру - WORLD CHEESE AWARDS.

Про це пише AgroPortal.ua, якому ця інформація стала відома від представника напрямку крафтового сирів групи компаній Ardis Group Михайло Васьковського. 

Він повідомив: «Завдяки WORLD CHEESE AWARDS виробники отримають можливість оцінити себе на тлі кращих іноземних підприємств і надати свою продукцію на оцінку світових експертів сирної індустрії. А споживачі повинні зрозуміти цінність цього продукту і обгрунтованість його ціни».

«Ми хочемо допомогти виробникам зробити не тільки смачний, але і безпечний продукт. І як ніхто розуміємо, з якими труднощами зустрічається крафтовий виробник при виході на офіційний ринок: ідея продукту, розвиток, налагодження процесів на виробництві, відпрацювання рецептури, фасування, маркетинг і т.п. Для маленького виробництва - це занадто. Тому і пропонуємо свою допомогу, експертизу, ресурси. Адже як би не було важко - ринок формується. Те, що вчора списувалося на ручну працю і крафтового продукту, завтра буде виробничим браком або недотриманням технологій виробництва. Якщо сировар хоче рости, то повинен розуміти, як отримувати очікуваний результат, а не грати в лотерею при кожному варінні», - каже Михайло Васьковський і додає, що крафтовий сир - це не просто дотримання стандартів і технологій. Це певною мірою витвір мистецтва, а люди, які його створюють, - справжні творці.

Читай также: История о том, как однажды Чарльзу Диккенсу отомстила жена с помощью жареного сыра

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як українка стала суддею світового конкурсу сирів та розмірковували з приводу того, що українці ідять так мало сиру.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK