Перший Hoppy Fest в Україні!

26 - 27 серпня в Івано-Франківську на площі Бастіону відбудеться перший в Україні Міжнародний фестиваль «Hoppy Fest». Його учасниками стануть близько 30 крафтових та малих регіональних пивоварень з України, Чехії, Німеччини, Угорщини та Польщі.

Під час фестивалю пройдуть "сліпі" дегустації за результатами яких буде визначено найкраще пиво. Дегустуватимуть як пивовари так і гості фестивалю.

А от атмосферу свята створять виступи музичних гуртів та діджеїв. Розважати гостей будуть: Лос Колорадос, діджеї Євгеній Козлов та Kris&Naz, саксофоніст Олександр Качанов, Євгеній Філатов (джаз на вінілах) та ще декілька сюрпризів. А ще учасники і гості фестивалю матимуть змогу прийняти участь у різноманітних конкурсах.

БарберШоп робитиме зачіски для всіх бажаючих безкоштовно. А для найменших гостей фестивалю буде обладнано дитячий майданчик. Тож на фестиваль можна приходити всією сім’єю.

Вхід на фестиваль - безкоштовний. Однак, наливатимуть напій пивовари тільки у фірмові бокали фестивалю, які коштуватимуть 55 грн. разом з першим дегустаційним пивом.

На фестивалі можна буде не лише посмакувати пивом, а й скуштувати вуличної їжі. Її забезпечать найкращі ресторани Івано-Франківська.

Нагадаємо, що проект «Hoppy Fest» має на меті вивести культуру споживання пива на якісно вищий рівень, а також познайомити франківців та гостей міста з виробниками справді якісного продукту.

Офіційна сторінка у Facebook

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK