Октобер Фест в аутлет-містечку «Мануфактура»

16 та 17 вересня аутлет-містечко «Мануфактура» запрошує Вас на свято «Октобер фест» - це веселі гуляння, ріки свіжозвареного натурального пива, апетитні смажені ковбаски та розваги для усієї родини. Любителі хмільного зможуть поспілкуватися з пивоварами та спробувати новинки їхнього творіння. Окрім крафтового пива, смачнючих страв та драйвових виступів музикантів, Вашій увазі буде представлена зона вінтажних та ретро автомобілів від Old Car Land.

Щоденна розважальна програма:

З 12:00 до 19:00 – виставка інтер`єрних композицій із квітів, майстер-клас по створенню композицій з осінніх квітів та листя, а також подарунок для прекрасних пані – фото в сукні із квітів.

Все це від команди флористів Flower Show

О 15:00 – малечу розважатимуть аніматори та шоу мильних бульбашок Арт Иллюзион, организация детских праздников в Киеве

З 16:00 до 17:00 - IMPROV SHOW – шоу, в якому актори грають різноманітні види імпровізаційних етюдів, виходячи із умов, заданих ведучим або глядачами. Ви зможете побачити імпровізації, які засновані на історіях із глядацького залу, завжди життєві, нові і тому – неповторні.

16 вересня о 17:00 для Вас виступатиме культова українська група PATSYKI Z FRANEKA - переможці конкурсу «Хіт-конвеєр 2016». Вони працюють на межі стильного україномовного хіп-хопу, модних танцювальних ритмів і народних мотивів, і називають свій стиль – Ukrainian Garage. Запальні Пацики з Франека не бояться експериментувати і роблять абсолютно нове в сучасній музиці.

17 вересня о 17:00 на «Октобер фест» завітають гості з Одеси – Валентин Куба та клемзер-бенд «Мамины Дети», які створять особливу атмосферу та зачарують своїми піснями. Це живий голос справжньої Одеси! Неймовірна чарівність, теплота, щирість і природний артистизм – серце і душа цих прекрасних музикантів!

Завітайте на Октобер фест до аутлет-містечка «Мануфактура» та відпочиньте із задоволенням!

Свято відбудеться в приміщенні «Вокзал» з 12:00 до 19:00.

Вхід вільний!

Живий звук!

Facebook

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK