Гриль: ТОП-3 продукти для смачного відпочинку

Гриль ‒ центральний герой відпочинку на природі. Він ‒ перший у списку під назвою «Що взяти на природу». Він ‒ останній пункт на шляху підсмажених, продимлених, підрум’янених і запечених продуктів до вашої тарілки. Але він не головний.

Головні ‒ продукти, які ми кладемо на розпечену вуглями решітку. М’ясо, риба, овочі на грилі ‒ кращі варіанти для приготування на природі. Під час смаження вони вбирають в себе аромат диму, але їхні власні смаки також проступають яскравіше. І якщо смак м’яса, приготованого в духовці, стане непомітним за приправами чи вином, у яких його маринували, то на грилі він розкриється. В цей момент ви зрозумієте ‒ вдало обрали м’ясо чи більше не поїдете у той супермаркет. Так само на грилі розкриваються смаки риби та овочів. Тому обрати якісні і смачні продукти перед поїздкою на природу ‒ важливе завдання.

Виключно корисні, здорові, органічні продукти для грилю є у мережі гастромаркетів WINETIME. Заїхати туди перед поїздкою на пікнік ‒ рішення, з якого починається вдалий відпочинок.

М’ясо для гриля

Воно у WINETIME з власної органічної ферми «Тростинка». Шашлик, люля-кебаб, каре, кебабчічі, стейки та котлети для бургерів ‒ це м’ясо 9-12-місячних баранів чистої м’ясної породи Мериноландшаф чи 16-18-місячних бичків чистої Абердін-Ангуської та породи Герефорд. Баранина не має специфічного запаху, а яловичина тонковолокниста, схильна до мармуровості. Смак цього м’яса, приготованого на грилі, запам’ятаєте і зможете відрізнити від будь-якого іншого. Бо вигодовані ці тварини люцерною, кукурудзою та ячменем з органічних полів ‒ господарство має відповідні сертифікати. Просмажене на грилі м’ясо з Тростинки смакуватиме так, як повинно смакувати: м’ясо і дим ‒ лаконічно і дуже смачно.

Риба для гриля

Сибас, дорадо дикого вилову, лосось, скумбрія чи королівські креветки щотижня привозять у магазини WINETIME з Франції, Нідерландів, Шрі-Ланки та Туреччини.

Овочі для гриля

Запечені та соковиті помідори, гриби, цукіні та кабачки ‒ це не просто смачно, а й корисно. Бо приготовані таким способом, вони зберігають потрібні організмові антиоксиданти. А ще куплені у WINETIME овочі точно не містять жодних нітратів ‒ за цим тут ретельно стежать, ретельно перевіряючи усіх постачальників. Основним джерелом овочів є та ж власна ферма «Тростинка». Наприклад, вирощені там помідори чері наповнені тільки теплом сонця, вологою і поживними речовинами з екологічно чистих земель господарства. Смажте та насолоджуйтесь ‒ ніякої хімії, тільки чистий овочевий смак та припечені боки з темними слідами решітки.

А коли щойно знятий з вогню шматок м’яса чи риби впаде на вашу тарілку, він вимагатиме соусу. Пряного і яскравого, щоб злитись з копченими смаками і примусити вас закрити від задоволення очі. Соуси у WINETIME теж особливі, англійські від компанії COTTAGE DELIGHT. Соус барбекю, карибський гострий, з карамелізованою цибулею ‒ різні, але однаково смачні, приготовані за сімейними рецептами Найджела Коуп, який 48 років створює нові вибухові смаки.

Адреси магазинів дивіться ТУТ. І приїжджайте у WINETIME ‒ у місце, з якого починається смачний відпочинок на природі.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK