Фото: www.istockphoto.com
Звичайно ж, м'ясо шоковане від такого сусідства. Але це лише перші секунди, йому сподобається. І вам сподобається смак цієї страви – пікантний, насичений. А якщо ще й не знати, що в інгредієнтах огірок, то можна запросто прийняти його за кабачок.
Отже, відкинувши усі упередження з приводу того, що огірок - суто салатний або закусочний овоч, спробуємо довести самим собі, що у другій страві з м'ясом він також може бути смачним.
Інгредієнти:
- Огірки (великі) – 2-3 шт
- Фарш або м'ясо (краще – баранина) – 300 грам
- Ріпчаста цибуля – 1 головка
- Сіль, перець та каррі – за смаком
Читай также: Сливи в беконі: рецепт дивовижної закуски
Приготування:
1. Очищаємо огірки від шкірки, нарізаємо великою соломкою, чистимо і ріжемо цибулю півкільцями.
2. Обсмажуємо м'ясо (фарш) на розпеченій олії у сковороді або в чаші мультиварки.
3. Через 10 хвилин додаємо цибулю, ще через п'ять хвилин огірки
4. Солимо, перчимо не шкодуючи перцю (страва має вийти гострим), додаємо каррі.
Головне — щоб цибуля та огірки обсмажувалися, а не тушкували, бо в оригіналі страва готується на відкритому вогні і частково в олії, що горить прямо на сковороді. Огірки обсмажуємо не більше ніж 7 хвилин.
Читай также: Як приготувати хумус
5. На стіл страву можна подати заправленим майонезом, а є не лише гарячим, а й холодним.
Смачного!