Знаки Зодіаку, які просто ненавидять поратися в кухні

Фото: www.istockphoto.com   

Астрологи запевняють, що дата нашого народження зумовлює багато чого в нашому житті. І навіть те, чи будемо ми любити готувати чи ні.

Але, звісно, як і в усьому, у кожному правилі є винятки. Пропонуємо вам ознайомитися зі своїм кулінарним гороскопом, щоб зрозуміти, чи типовий ви представник свого знака або ваші стосунки з кулінарії вище розкладів зірок.

Телець

На кухні Телець на ти з каструлями та сковорідками. А будь-яку страву Телець прикрасить так, що навіть банальні пельмені перетворяться на витвір мистецтва. А борщ узагалі вразить вас красою наповал. Приготовлені Тельцем страви виглядають і пахнуть просто приголомшливо. Не кажучи вже про смак – він неперевершений.

Телець не боїться пробувати нові рецепти, і у нього завжди вистачає терпіння на те, щоб точно слідувати технології приготування. Особливо чудово вдається випічка. Від неї просто неможливо відмовитись.

Рак

Раки щиро віддають перевагу домашній їжі перед ресторанною, але при цьому вони дуже люблять смачно поїсти. Тому їхня їжа завжди дуже смачна. У ящику столу на кухні у справжнього Рака завжди можна знайти мамину книгу з рецептами. Адже вони – перевірені часом, а майстерність у їхньому приготуванні ідеально відточена. Рак ніколи не придбає продукти низької якості, навіть заради економії. Тільки все найкраще та смачне. Домашня кухня для Раку – джерело його сили.

Козеріг

Козероги, як і Раки, віддають перевагу домашній їжі. Вони повинні бути впевнені як те, що їдять, і бог з ним, з кількістю. Тому Козероги дуже відповідально підходять і до покупки продуктів. Якщо вони планують звану вечерю, то ідеальним буде все від сервірування до послідовності страв. Загалом, Козероги ідеальні кухарі, дбайливі та неквапливі.

Водолій

Читай также: Узнайте, какой вы десерт по знаку Зодиака

Водолії це просто якісь кулінарні генії! Для них просто і спекти торт, і запекти качку по-пекінськи. А які смачні у них виходять пиріжки та пельмені!

Фото: www.istockphoto.com   

Діва

Діви на кухні – справжні чарівники. Вони, як і Тельці, здатні створити страву, яка буде не тільки смачною, але й виглядатиме ідеально. Діви можуть бути ощадливими, вони вміють берегти гроші. Але не в тому, що стосується їжі. Для них набагато важливіший справжній смак, ніж ціна. Діви терпіти не можуть викидати продукти, тому нерідко вони варять «кашу з сокири» - вигрібають усі залишки з холодильника і починається чаклунство. Це неймовірні кухарі!

Терези

Для цих естетів кожен прийом їжі - це свято, це задоволення! Тому Терези вкладають у приготування їжі не тільки майстерність та терпіння, а й любов. Представники Зодіаку, що народилися під цим знаком, люблять, щоб усе приносило задоволення: від сервірування до самої страви. Тому не бояться гаяти час, щоб прикрасити пиріг, різотто або заливне. Приготувати вони здатні все, що завгодно: від салату до десерту. А ще Терези не бояться експериментувати, пробувати нове.

Риби

Читай также: Мускат - Девам, Шардоне - Козерогам: выбираем вино по знаку Зодиака

Цьому знаку завжди хочеться експериментувати. Риби часто додають у страву щось незвичайне, хоча результат не завжди виправдовує очікування. Головна порада для риб не кидати кулінарію. З вашою наполегливістю та інтуіцеєю ви точно винайдете геніальний рецепт, і не один!

Фото: www.istockphoto.com   

Скорпіон

Скорпіони домашньому обіду віддадуть перевагу походу в гарний ресторан. Ретельно шаткувати, пасерувати і змішувати їм не дуже подобається. Але якщо захочуть, то приготують що завгодно, причому дуже смачно. Інша річ, що готування день у день, так би мовити "на потік" не надихає Скорпіона.

Лев

Читай также: Тельцам - салат, а Рабам - суп: правильный обед по знаку Зодиака

Леви не дуже люблять готувати, роблять це виключно заради інших. Вважають за краще замовляти їжу додому — суші та піца їхні найкращі друзі.

Близнюки

Близнюків теж відносять до людей, які не створені для готування. Вони раз у раз відволікаються, обпалюються самі і спалюють те, що на плиті. А все тому, що вони надто цікаві натури. Їх привабить сніданок десь за тридев'ять земель чи вечеря у секретному ресторані – головне, щоб готували не вони та страва передбачала дух пригод чи мандрівок.

Фото: www.istockphoto.com   

Стрілець

Стрільці швидше обійдуться напівфабрикатами. Витрачати години на кухні – не для них, адже у світі ще так багато цікавого та незвіданого! Але, якщо готування не уникнути, Стрілець візьметься за справу з усією відповідальністю, ось тільки суворо слідувати рецепту навряд чи стане, це ж така нудьга. Доречі, Стрільця люблять їжу на ходу - так трапеза не забирає час і відповідає їхній вогненної стихії.

Овен

Овни не дуже люблять готувати, тому часто задовольняються покупними пельменями та іншими напівфабрикатами. А на кухню заходять тільки щоб щось розігріти у мікрохвильовій печі. Але потенціал у Овнів є, тому якщо вони захочуть, зможуть стати хорошими кухарями.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK