Знаки Зодіаку, схильні до вживання алкоголю

Фото: www.istockphoto.com

Виходячи з характеристик знаків, астрологи підготували перелік знаків зодіаку, які не уникають алкоголю. Цей рейтинг складено за спадаючею - від найнепитущіших знаків до тих, хто любить провести вечір з алкогольним напоєм.

12. Козеріг цінує душевний спокій та високий клас. Тому його, звісно, можна побачити з келихом. Але надмірно захоплюватися алкоголем він не стане - йому ж працювати треба, нашому трудоголіку!

11. Стрілець. Він не великий любитель гучних вечірок. Стрілець безперечно обрав би зустріч за кавою, а не келих вина. А ось від матчу перед телевізором із друзями та пивом не відмовиться, так само як і від посиденьок з червоним вином у кафе. Але вміє контролювати себе, не захоплюється.

10. Діва осудна до мозку кісток, найбільше боїться втратити контроль і привнести безумство і хаос у своє життя. Тому з алкоголем найчастіше на Ви.

9. Водолій. Вечірки – не його стихія. Найчастіше вживає алкоголь удома. Але алкоголь – не його історія, в принципі.

6. Раки теж ті ще домосіди. У них завжди прихована пляшечка домашнього вина або гарний алкоголь – для друзів чи рідних, які завітали у гості.

7. Лев любить розважатися та розпивати спиртні напої. Він намагається бути розумним при цьому і не впасти у бруд обличчям. Любить гарне червоне вино та поміркованість.

6. Скорпіони люблять добре проводити час і не уникають алкоголю. Це ще ті шалені гуляки!

5. Терези - товариські, життєрадісні особи, готові грати, фліртувати та веселитися. Також вони не цураються алкоголю. Ось тільки багато пити їм не можна через низьку резистенність до алкоголю.

4. Тільці люблять добре поїсти та добре випити.

Читай также: Ранкові ритуали: як повинні розпочинати свій день знаки Зодіаку

3. Близнюки Цей знак любить веселість, компанію та міцний алкоголь.

2. Риби не люблять вечірок, але й від алкоголю не цураються. На жаль, він часто буває розрадою після важкого дня. Таким чином Риби "виливають" усі переживання дня.

1. Овен любить екстремальні розваги та вечірки з алкоголем. Особливо чоловіки цього знаку не уникають такого досвіду.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK