5 знаків Зодіаку, які люблять їжу більше за інших

Фото: www.istockphoto.com

Їжа - це те, до чого небайдужа жодна здорова людина. Однак деякі знаки Зодіаку мають до неї особливе відношення. Вони люблять ходити ресторанами, люблять домашні вечері та й взагалі готові їсти з ранку і до ночі.

Овен

Люди цього знаку – природжені гурмани. Їх не хвилює кількість з'їдених калорій, їх більше турбує смак того, що вони їдять. Найчастіше вибирають дуже ситні страви. Вони вважають, що життя надто коротке, щоб їсти мало. Поїсти з ними – справжнє задоволення. Їм подобається фаст-фуд, паста та стейки. Вони цінують жирну кухню.

Лев

Вони дуже перебірливі, але це не змінює того факту, що Леви люблять споживати різні продукти. Вони завжди стежать за тим, щоб ситуація, в якій вони їдять, була елегантною, а непотрібні речі не накопичувалися на їхньому столі. Їм не подобається безладдя, і їхні смакові рецептори люблятьь, коли їх балують. Леви ніколи не будуть їсти щось застаріле або виготовлене з продуктів сумнівної якості.

Терези

Люблять добре поїсти, але неможливо передбачити, коли вони захочуть. Вони часто пропускають сніданок, щоб насолодитися вечерею із трьох страв. Їхній кулінарний вибір може бути непередбачуваним і іноді вражає. Так, вони можуть поєднувати морепродукти, наприклад, з оселедцем або кашею із фруктами. ну а що, якщо такий настрій?

Фото: www.istockphoto.com

Тельці

Їжа – сенс їхнього життя. Вони повністю відключаються при вживанні їжі та повністю присвячують себе відчуттю смаку тієї чи іншої страви. Їм подобаються майже всі кухні світу, від індійської до латиської. Вони справжні кулінарні гедоністи. Вони не дбають про свою вагу, тому що зазвичай мають хороший обмін речовин.

Риба

Читай также: Яка кава підходить вам за Зодіаком

Для них їжа – це спосіб відволіктися та підвищити собі настрій. Вони також часто їдять щось, щоб відсвяткувати свій успіх або зменшити гіркоту невдач. Тому для них це своєрідна символіка та психологічна терапія.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK