Ранкові ритуали: як повинні розпочинати свій день знаки Зодіаку

Фото: www.istockphoto.com

Ранковий ритуал - це не обов'язково лише чашка гарячої кави. Це може бути й особлива мантра, особливі думки, складання планів на день чи щось інше. У кожного знака Зодіаку – вважають астрологи – день має починатися по-різному.

Адже те, як ми починаємо ранок, задає тон усій решті дня. Тому давайте докладемо всіх зусиль, щоб час після того, як підвелися з ліжка, не був стресовим. Чи можемо ми самі створити найкращий розпорядок дня, який заспокоїть чи навпаки призведе до активних прагнень? Астрологія дає нам конкретні поради про кращі ранкові звички, що підходять для всіх знаків Зодіаку.

Овен: змусіть тіло рухатися

Овен повинен почати свій день зі швидкого ранкового тренування. Зазвичай, коли ви прокидаєтеся, у вас виникає енергія. активні ранкові вправи продовжать свою дію до ночі. Потійте вранці і ви зможете краще керувати своїми емоціями протягом дня. Спортивний режим також спонукає вас підвищити самодисципліну. Ваша вогненна натура завжди змушує спочатку діяти, а потім думати. Тому якщо ви почнете свій день з вправ, ви будете більш розслаблені та менш схильні до імпульсних вчинків.

Телець: почніть зі сніданку

Здоровий сніданок – найкращий початок дня. Наситьте своє тіло інгредієнтами, які будуть стимулювати вашу душу та розум. Цей ритуал допоможе вам утвердитися і подарує приємне відчуття, що ви добре дбаєте про себе. Звертання уваги на те, що ви кладете на тарілку, - важливий акт турботи про себе та задоволення потреб вашого тіла. Ви станете усвідомленішими, без чого ваше тіло не зможе обійтися до кінця дня. Намагайтеся контролювати свою внутрішню Венеру, для якої життя - це постійне свято солодощів та вина.

Близнюки: заспокойте свої думки

Читай также: Как выглядит ваша идеальная кухня по знаку Зодиака

Медитація - чудовий спосіб розпочати свій день. Розум Близнюків подібний до лісу, де кожна гілка і корінь веде до сотень різних ниток. Усередині вас відбувається стільки всього, що часто відчуваєте себе пригніченим. Почавши свій день з медитації, ви зможете покращити свою концентрацію. Заспокойтесь та допоможіть видінням у вашій голові. Простий ритуал заземлення дозволить залишатися в тісному зв'язку зі своїми повсякденними завданнями. 

Фото: www.istockphoto.com

Рак: зв'язок із емоціями

Дозвольте насамперед з'єднатися зі своїм внутрішнім світом, коли ви прокинетеся. Ранковий ритуал медитації або створення простих візуалізацій заземлить вас емоційно. Уявіть, як ви хочете почуватися в цей певний день. Виявіть свої бажання, думаючи насамперед про поточний тиждень. Цей спосіб допоможе вам здійснити задумане і додасть більше впевненості у своїх силах. Тримайте нерви під контролем. Все буде добре.

Лев: повторюйте афірмації

Читай также: 3 знака Зодиака, наиболее подверженные набору лишнего веса

Як тільки ви прокинетеся, знайдіть час, щоб повторити афірмації або мантри протягом дня. Скажіть собі, що ви гарні, мудрі та розумні. Дозвольте позитивної енергії, яка наповнює вас, затримуватися у вас на наступний час. Практика прийняття себе та любові до себе допоможе вам розвіяти будь-які сумніви. Для посилення напишіть мантру на папері. Подумайте, над чим ви хочете працювати протягом дня. Як тільки ваші цілі будуть на передньому плані, ви швидко знайдете спосіб їх досягти.

Діва: діяти за планом

Почніть свій день зі списку справ. Ви любите організованість і деталі дуже важливі для вас. Вже зранку зосередьтеся на своїх найважливіших цілях. Позначте пункти у вашому вчорашньому списку, віддаючи пріоритет тому, що ви плануєте зробити сьогодні. Тільки відчуття того, що ви контролюєте ситуацію і що ви крок за кроком слідуєте графіку, надасть напрямок вашим діям. Щодня буде ставати краще, якщо ви бачитимете досягнутий прогрес.

Фото: www.istockphoto.com

Терези: виявляйте любов до себе

Нехай ранок стане для вас часом подяки Собі. Такий підхід творить дива з вашим настроєм та емоціями. Ранковий ритуал подяки може змінити ваше життя на краще. Як один із найсоціальніших знаків Зодіаку, ви витрачаєте занадто багато енергії на інших людей. Ви можете постійно порівнювати себе з кимось, не цінуючи себе. Тому не забувайте бути вдячним за те, що Ви створили, чого досягли Ви та за те, що у Вас особливого. Щоранку повторюйте список як мінімум з п'яти речей, за які треба дякувати Собі. Таким чином, ви привернете до себе більше магії.

Скорпіон: запишіть свої думки

Блокнот може стати вашим новим потужним магічним інструментом. Почніть свій день із ведення щоденника, в якому ви реальні і проникаєте у глибини своєї підсвідомості. Досліджуй себе шар за шаром, аналізуючи те, що відбувається у вашому житті. Запишіть свої думки на папір, щоб трохи їх систематизувати. Навіть ритуал запису снів допоможе вам отримати більше ясності. З'єднайте крапки та зміцніть свій зв'язок з інтуїцією. Позбудьтеся негативних думок і створіть у своїй голові простір для чогось творчого. За кілька тижнів ви виявите, що зробили кілька дивовижних відкриттів.

Стрілець: досліджуйте нові землі

Дослідження - це більшість того, хто ви є. Як Стрілець, ви не можете сидіти на одному місці на місці. Ваш ранковий ритуал має дати вам шанс відкрити нові території. Не страшно, що зараз у вас немає можливості подорожувати. Почніть день з гарного читання, щоб пробудити уяву. Дозвольте вашому розуму блукати у невідомому місці. Якщо читання - не ваш коник, знайдіть час, щоб уявити наступне велике подорож. Нехай Юпітер прислухається до ваших проявів, щоби творчо змінити вашу долю.

Фото: www.istockphoto.com

Козеріг: з'єднайте тіло з розумом

Заземлення допоможе вам досягти найкращих результатів. Вам слід вникнути у свої пріоритети на день, не турбуючись про дрібниці. Почніть ранок з дихальних вправ, які поєднають ваші думки з тілом. Вдих і видих обережно творять чудеса з вашим настроєм. Зосередившись на своєму подиху, візуалізуйте протягом тижня. Ця проста звичка не тільки заспокоїть вас, але й надасть вам ясності розуму. Як варіант, ляжте на килимок і займіться йогою 10 хвилин.

Водолій: візуалізуйте свої мрії

Почніть свій день із візуалізації своєї мрії. Так ви ненадовго відвернетесь від рутини. Уявіть собі ідеальний день, навіть якщо це нереалістичний сценарій. Відчуйте, ніби це бачення нарешті здійсниться. Посмішка вже на вашому обличчі? Коли ви дійсно зосереджуєтеся на чомусь важливому для вас, ви несвідомо робите кроки, щоб виявити це до себе. Це закон тяжіння. Почніть його використовувати.

Риби: почніть з музики

Читай также: Яка кава підходить вам за Зодіаком

Ніщо так не впливає на вашу вібрацію як прослуховування музики з самого початку дня. Музика звертається до вашої душі, спонукаючи її створювати чудові видіння. Що б не зміцнювало чи заспокоювало вас, нехай грає вранці. Слова улюблених пісень заглушать ті негативні думки, що крутяться всередині. Черпайте натхнення та надію у звуку, який ви розповсюджуєте навколо себе. Зробіть звук своєю течією, потягнувши вас у правильному напрямку.

За матеріалами https://www.elle.pl/

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK