Смак бабусиного літа: AB InBev Efes Україна запускає квас «Село і люди» зі смаком смородини та м’яти

Життя не стоїть на місці. Всім нам хочеться нових пригод, нових емоцій, нових смаків. Обрати свій смак літа пропонує компанія AB InBev Efes Україна, що запускає новинку сезону – квас «Село і люди» зі смаком смородини та м’яти.

«Українську традицію втамовувати спрагу квасом у цьому сезоні ми розвиваємо, пропонуючи споживачам новий смак квасу зі смородиною та м’ятою, – розповідає маркетинг директор AB InBev Efes Україна Анна Руденко. – Ідею смаку ми шукали в традиційних українських рецептах домашніх напоїв, та поєднали білий квас із городиною – смородина та м’ята – здавна росли на кожному українському подвір’ї, створивши нашу версію домашнього ягідного квасу».

Хто не пам’ятає канікули у бабусі, її смачну їжу та напої, сповнені любов’ю? Здається, у них був свій, особливий смак – смак бабусиного літа.

Подейкують, що квасні напої були відомі ще за часів «царя Мирошки». Той, хто їх смакував, мав розум гострий та настрій жвавий. Тому й пили їх з охотою – і між роботою, і на гуляннях. І недарма мудрі люди казали: пиво – для веселощів, а квас – для душі.

Виробники квасу змогли віднайти баланс природної кислинки чорної смородини та освіжаючого холодка м’яти, що подарує приємну насолоду в літню спеку.

Яскравий смак отримав і яскраву етикетку, щоб бути більш помітним на полицях магазинів. На етикетці дотримані ідеї смаків і вподобань, які нас об’єднують. Смаків у широкому сенсі: не лише в їжі та напоях, але й у темах для розмов та дозвіллі. Тому й, за традицією, чергова – дев’ята – настанова сільських жителів горожанам: «Для душевного чату обирайте компанію за смаком». А свій улюблений смак кожен знайде в поєднанні відтінків нового напою.

Квас «Село і люди» зі смаком смородини та м’яти вариться із ячмінного солоду та натуральних екстрактів. Після завершення процесів бродіння, фільтрації та пастеризації його розливають в ергономічні 1-літрові ПЕТ пляшки , які зручно брати з собою на дачу, пікніки, прогулянки або посиденьки із друзями.

Інформаційна довідка:

AB InBev Efes Україна – один із лідерів українського пивоварного ринку, який є спільним підприємством найбільшої в світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev і регіональної пивоварної компанії з виробництва напоїв із провідними позиціями Anadolu Efes.

AB InBev Efes Україна має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві.  

Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovický Kozel, «Старий Мельник із Діжки», Miller, Tripel Karmeliet, Kwak, Cubanisto, Boddingtons Pub Ale; локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар»; квасу «Село і люди», сидру «Де Сад».

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK