Магазин для дорослих випустив сексуальний ролик про їжу

Їжа не тільки насичує організм, їжа може збуджувати. Про це говорять давно, і багато пишуть про продукти, які у різних народів вважаються дієвими афродізіаками. Виробники реклами у Норвегії пішли ще далі. Вони зняли естетичний ролик з полуницею, персиком, бананом, збитими вершками, желейним тортом та іншими продуктами, який тонко натякає на заняття сексом та свято. Так, саме на свято.  

Читай также: ТОП-10 возбуждающих продуктов

Відео присвячене 30-річному ювілею магазину для дорослих Kondomeriet. Це найбільший у Норвегії постачальник секс-іграшок. Впродовж трьох десятків років компанія "піклується" про те, щоб сексуальне життя норвежців було насиченим та розмаїтим, а до продажу специфічних виробів підходять з гумором. І дуже дбають про довіру і приватність.

Рівень конфіденційності фізичних стосунків настільки високий, що у рекламному ролику магазину інтимних іграшок ви не побачите ні власне іграшок, ні оголених людських тіл. Тільки їжа, тільки гра, романтика і тонкий натяк на більше.

Відео, розміщене на офіційному ютуб-каналі компанї, отримало багато відгуків. Зокрема, його називають найкращою рекламою з усіх.  Над створенням ролику працювала агенція POL Oslo, офіційний реліз відбувся у лютому 2019. 

Правда ж, збуджує апетит? Живіть яскраво та споживайте смачну їжу!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK