Сливи в беконі: рецепт дивовижної закуски

Оригінальна, смачна, пікантна та не складна у приготуванні закуска - сливи, запечені в беконі. На святковий стіл, для фуршету чи привітати гостей - дуже ефектна страва, рекомендуємо!

Інгредієнти: 

  • Сливи - 500 г
  • Сир вершковий - 100 г
  • Бекон - 200 г
  • Рослинна олія - 3 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Вимийте сливи, надріжте і видаліть кісточки.
  2. Начиніть сливи вершковим сиром.
  3. Кожну сливу оберніть смужкою бекону і закріпіть зубочисткою.
  4. Форму для випічки змастіть рослинною олією.
  5. Викладіть сливи в форму.
  6. Випікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Подавайте сливи, запечені в беконі, з келиком червоного вина. 

Смачного!

Читай также: Как влияет употребление сливы на организм человека

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що смачного можна приготувати зі слив.

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK