Що подати до шашлику: рецепт баклажанів на вогні

Відомий кулінар та телеведучий Руслан Сєнічкін запропонував усім поціновувачам шашлика гарний додаток до нього - баклажани на вогні. Адже гриль - ідеальний спосіб для приготування баклажанів, так як можна обійтися мінімальною кількістю масла.

Як смачно приготувати гарнір до шашлика з баклажанів, дивіться у видео-рецепті.

Читай также: Блюдо дня: пирог с баклажанами "Секрет имама"

Смачного! 

А більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сєнічкіна ви можете знайти ТУТ

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK