Новорічний стіл: м'ясний рулет з грибами

М'ясні рулети виглядають дуже красиво, апетитно таі нарядно, тому неодмінно прикрасять святковий стіл своєю присутністю. Крім цього, вони дуже смачні.  

Інгредієнти (на 6 рулетів):

  • 400-450 г фаршу
  • 350 г сирокопченого бекону
  • 2 цибулини
  • 80-100 г сиру
  • 250 г печериць
  • 2 ст. ложки сметани
  • Сіль, перець в залежності від смаку

Рецепти, ідеї та поради до Нового року та Різдва - ТУТ

Спосіб приготування: 

  1. Фарш потрібно змішати з подрібненою в блендері або комбайні цибулею, посолити і поперчити за своїм смаком.
  2. Далі для рулетів необхідно приготувати овочеву подушку. Наріжте цибулини у вигляді кубиків, морквину крупно натріть і обсмажте їх.
  3. Гриби поріжте пластинками і теж відправте на сковорідку смажитися. Смажте приблизно 5-7 хвилин, після цього додайте сметану і посоліть.
  4. Поки все смажиться можна зробити рулети. Сир наріжте брусочками приблизно 7 см в довжину.
  5. Потім сформуйте рулети. Головне - добре сховайте сир, щоб він при запіканні не витік.
  6. Візьміть деко і викладіть спочатку смажені овочі з грибами, а на них рулети.
  7. Попередньо включіть її і нагрійте до 180 °. Помістіть рулети на 40 хвилин.

Давайте дружити!

Як подавати рулети

Таке блюдо можна подавати, як гарячим, так і холодним у вигляді закуски, порізавши на кілька частин.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK