Вранці чи в післяобідню пору так круто побалувати себе свіжо випеченим кексиком. Смачним та дієтичним! Готується він 10-15 хвилин, потішить вишуканим смакоі і не додасть ані жоднего сантиметру талії!
І ще один комплімент на користь цього десерта - готується він прямо в чашці, в якій подається. Не треба буде мити зайвого посуду.
Як приготувати мигдалевий кекс, розкаже і покаже відомий кулінар та телеведучий Руслан Сенічкін.
Для приготування нам знадобиться:
- яйця,
- какао,
- мигдальне борошно (як його власноруч зробити, розкаже Руслан Сенічкін у відео)
- цукор,
- жирні вершки,
- масло,
- розпушувач,
- кориця і ванільний цукор.
Спосіб приготування:
Смачного!
Давайте дружити!
А більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна ви можете знайти найти ТУТ.