Ну просто непристойно швидкий полуничний пиріг "Бабусін"

Фото: www.istockphoto.com

Цей пиріг з розряду "нашвидкуруч": головне змішати всі компоненти та "забути" в духовці на хвилин 50, займаючись своїми справами.

Звичайно, брати участь у кулінарних конкурсах з вишуканими рецептами з цим полуничним пирогом ви навряд чи станете, а от порадувати себе та домашніх смачною випічкою із сезонними ягодами, не витрачаючи багато часу на кухонні маніпуляції – це якраз той випадок!

Складові:

  • Полуниця – 400 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 80 г.
  • Борошно – 80 г.
  • Розтоплене вершкове масло - 100 г.
  • Стручок ванілі – 1/2 шт.
  • Розпушувач – половина ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Цей пиріг готується для випікання настільки блискавично, що вирішивши його приготувати, відразу розігрівайте духовку до 180 градусів.
  2. Далі форму діаметром 18 см змастіть вершковим маслом.
  3. Полуницю помийте, обсушіть і поріжте довільно.
  4. Яйця збийте з рештою інгредієнтів до стану крему.
  5. Вилийте тісто у форму. Наверх викладіть полуницю. У процесі випікання вона сама опуститься у тісто.
  6. Випікайте 40-50 хв при температурі 180 градусів.
  7. Після закінчення цього часу дістаньте з духовки, дайте відпочити і подавайте з улюбленими напоями.

Смачного!

Фото: www.istockphoto.com

Читай также: Чем именно полезна клубника для организма человека

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що ще можна приготувати з полуниці , ділилися рецептами полуничного трайфлу , пирога "Ідеальна пара" з полуницею та ревенем , а також пирога "Літній чайний".

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK