Терміново в банку: лечо з помідорами і болгарським перцем на зиму

Якщо знадобилося б усього в двох словах описати таке блюдо, як лечо, не довелося б довго думати. Помідори і перець - ось основа класичного лечо. Ця смачна заготовка відмінно підходить до м'ясних і овочевих страв, добре зберігається і не складно готується, тому господині часто заготовляють лечо на зиму.

Нескладним і смачним рецептом лечо хочемо поділитися і ми. Ніяких мудрованих приправ, тільки основа плюс мінімум необхідних інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець - 2,5 кг
  • Помідори - 2 кг
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - ​​1/2 склянки
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Оцет - 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Спочатку пропустіть через м'ясорубку помідори.
  2. Болгарський перець наріжте великими шматочками.
  3. Додайте до них цукор і сіль.
  4. Поставте на плиту і доведіть до кипіння.
  5. У каструлю налийте олію і покладіть болгарський перець.
  6. Знову доведіть до кипіння і варіть протягом 30 хвилин.

Читай также: Консервация из груш на зиму: 4 вкусных рецепта

7. Перед тим, як зняти каструлю з плити додайте ложку 9% -ного оцту.

8. Гаряче лечо розлийте по простерилизованним банкам і закрутіть стерильними кришками.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK