Фото: istockphoto.com
Дуже просте печиво з приємним відтінком кави. Ідеально підходить для десерту або післяобіднього чаю. Це печиво також добре підходить для домашніх посиденьок з різного приводу.
Складові:
- 1 чашка розм'якшеного вершкового масла
- 1/2 склянки просіяної цукрової пудри
- 2 чайні ложки розчинної кави, розчинені в 1 столовій ложці гарячої води
- 1/2 склянки просіяного борошна
- 1/4 склянки розтопленого темного шоколаду
- додаткова цукрова пудра - для посипання
Читай также: Клафуті с черешнею: покроковий рецепт
Спосіб приготування:
- Покладіть вершкове масло і цукрову пудру в миску і розітріть до легкої, пухнастої маси.
- Помішуючи, додайте розведену каву та борошно.
- Наберіть тісто в кондитерський шприц із насадкою у вигляді зірки середнього розміру.
- На змащений лист видавіть зірочки діаметром 2 см, дотримуючись відстань між ними в 2 см.
- Випікати 10-12 хвилин або до легкого підрум'янювання.
- Після випікання залиште печиво на деко на 5 хвилин, потім перекладіть на решітку до повного остигання.
- Складіть два печива у вигляді бісквіту, скріпивши їх розтопленим шоколадом, а потім посипте цукровою пудрою.
istockphoto.com
Смачного!