Що на сніданок: рецепт вівсяних мафінів у тріох смаках

Фото: https://kuchnialidla.pl/

Шукаєте ідею смачного сніданку? Спробуйте мафіни на сніданок у трьох смаках за цим цікавим рецептом!

Складові:

  • вівсянка – 2,5 склянки
  • сіль - 1 щіпка
  • кориця - 1 ч.л
  • насіння чіа - 3 ст
  • розпушувач - 1 ч.л
  • соєве молоко - 1,5 склянки
  • банани - 2 шт.
  • яблука - 2 шт (маленькі)
  • чорниця – 0,5 склянки
  • полуниця – 0,5 склянки
  • темний шоколад - 50 г
  • волоські горіхи – 1 жменя

ще знадобиться:

  • форма для мафінів
  • духовка, розігріта до 180°С
  • блендер

Спосіб приготування:

  1. Насипте в миску вівсяні пластівці. Додайте сіль, корицю, розпушувач і насіння чіа. Перемішуємо.
  2. Яблука нарізати кубиками, додати до сухих інгредієнтів і перемішати.
  3. Перелийте соєве молоко у другу миску, потім додайте кусочки бананів. Перемішайте масу.
  4. Додати вологі інгредієнти до сухих. Все ретельно перемішуємо ложкою. Ділимо масу на 3 частини. В одну частину покладіть чорницю, в іншу – полуницю, нарізану кубиками, а в третю – подрібнений шоколад і горіхи.
  5. Викласти маси у форму для мафінів.

Читай также: Літній сніданок: пухнастий імперський омлет з полуницею

6. Поставити в розігріту до 180 °C духовку і випікати близько 35 хвилин до золотистої скоринки.

Смачного

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK