Фото: www.istockphoto.com
М'ята з шоколадом – досить специфічне смакове поєднання, але у вигляді морозива воно полюбиться буквально кожному.
У наведеному нижче рецепті використовується свіже ароматне листя м'яти та корисні інгредієнти, які роблять десерт легким і низькокалорійним.
Складові:
- 2 великі жмені свіжої м'яти,
- 100 мл 30% вершків,
- 50 мл 1,5% молока,
- 2 столові ложки сиру маскарпоне,
- 2 столові ложки лимонного соку,
- 4 столові ложки грецького йогурту,
- 2 столові ложки меду
- за бажанням: товчений шоколад, бажано гіркий.
Читай также: Морозиво зі смаком шарлотки (смачне та всього 150 ккал)
Порада. Для кращого кольору можна використовувати небагато харчового зеленого барвника.
Спосіб приготування:
- По черзі викладіть усі інгредієнти у чашу блендера.
- Збивайте до отримання однорідної консистенції.
- У масу можна додати подрібнений шоколад.
- Потім розлити масу у формочки для морозива.
- Поставити у морозилку приблизно на 4 години.
М'яте домашнє морозиво найкраще зберігати у морозильній камері до двох днів.
Фото: www.istockphoto.com
Смачного!