Фото: doradcasmaku.pl
Це миле печиво у вигляді в серця готується нескладно і може стати вашими валентинками для всіх близьких серцю людей і друзів у День святого Валентина. Адже якщо в серці живе кохання, то хочеться поділитися цією любов'ю з усім світом. І такий кулінарний прийом – відмінний для цього варіант.
Інгредієнти:
- борошно – 1,5 склянки
- масло вершкове - 150 г
- яєчний жовток – 3 шт.
- цукрова пудра – 2 ст. ложки+для посипання
- порошок для випічки - щіпка
- джем із рожевого варення (або інший на ваш смак)
- також знадобиться форма для вирізання сердець
Читай также: Пиріг з абрикосами и сушеною журавлиною: покроковий рецепт
Спосіб приготування:
doradcasmaku.pl
- Просійте борошно і з'єднайте його із розтопленим маслом.
- Додайте яєчні жовтки, цукрову пудру та розпушувач. Замісіть тісто.
- Тонко розкотіть тісто. За допомогою форми у формі серця виріжте печиво.
- На лист покладіть половину сердець. Меншою насадкою виріжте посередині в другій половині сердець отвори у вигляді маленьких сердечок.
- Випікайте печиво за температури 170 градусів близько 12 хвилин.
- Печиво з дірочками у формі серця посипте цукровою пудрою. А цілі серця змастіть мармеладом.
- З'єднайте печиво з мармеладом із печивом, посипаним цукровою пудрою.
doradcasmaku.pl
Смачного!