День святого Валентина: печиво-сердечко

Фото: doradcasmaku.pl

Це миле печиво у вигляді в серця готується нескладно і може стати вашими валентинками для всіх близьких серцю людей і друзів у День святого Валентина. Адже якщо в серці живе кохання, то хочеться поділитися цією любов'ю з усім світом. І такий кулінарний прийом – відмінний для цього варіант.

Інгредієнти:

  • борошно – 1,5 склянки
  • масло вершкове - 150 г
  • яєчний жовток – 3 шт.
  • цукрова пудра – 2 ст. ложки+для посипання
  • порошок для випічки - щіпка
  • джем із рожевого варення (або інший на ваш смак)
  • також знадобиться форма для вирізання сердець

Читай также: Пиріг з абрикосами и сушеною журавлиною: покроковий рецепт

Спосіб приготування:

doradcasmaku.pl

  1. Просійте борошно і з'єднайте його із розтопленим маслом.
  2. Додайте яєчні жовтки, цукрову пудру та розпушувач. Замісіть тісто.
  3. Тонко розкотіть тісто. За допомогою форми у формі серця виріжте печиво.
  4. На лист покладіть половину сердець. Меншою насадкою виріжте посередині в другій половині сердець отвори у вигляді маленьких сердечок.
  5. Випікайте печиво за температури 170 градусів близько 12 хвилин.
  6. Печиво з дірочками у формі серця посипте цукровою пудрою. А цілі серця змастіть мармеладом.
  7. З'єднайте печиво з мармеладом із печивом, посипаним цукровою пудрою.

doradcasmaku.pl

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK