ТОП-5 перших страв без м’яса від Руслана Сенічкіна

Традиційний обід в українскькій родині неможливо уявити без першої страви. Ми звикли їсти борщі та супи. А якщо ваші щоденні перші страви вже приїлися, зверніть увагу на нові смачні рецепти від ведучого каналу 1+1, відомого своїм кулінарним талантом, Руслана Сенічкина. 

Ми відібрали 5 перших страв, з рецептами яким глядачів знайомив Руслан в ефірах передачі "Сніданок з 1+1". Їх об’єднує чудовий смак та відсутність м’яса. 

Борщ з грибами та квасолею

У такому пісному борщі м’ясний білок замінять гриби та квасоля. У результаті смакуватимете дуже корисною та смачною стравою.

Читай также: ТОП-5 зимних супов, заряжающих энергией

Інгредієнти: квасоля — 200 г., капуста — 200 г., картопля —200 г., печериці — 200 г., буряк або бурякова заправка.

Спосіб приготування:

 

Суп харчо (пісний)

Зазвичай цей грузинський суп готують із яловичиною або бараниною, однак Руслан Сенічкін пропонує рецепт без м’яса. При цьому страва буде не менш ароматною та смачною.

Інгредієнти: картопля 4 шт., рис 200 г., волоський горіх 100 г., заправка для харчо, зелень за смаком.

Спосіб приготування:

 

Томатний суп із мідіями

Руслан Сенічкін ділиться рецептом смачного вітамінного супу з томатів та ніжних мідій.

Читай также: Украинский борщ: история и лучшие рецепты

Інгредієнти: 1 цибулина, 70 г мідій, 100 г селери, 200 г томатів, 1 морквина, 4 помідори, 2 зубки часнику, 800 мл овочевого бульйону, 2 болгарських перці, зелень і спеції за смаком. 

Спосіб приготування:

 

Суп-пюре із сочевиці

За енергетичною цінністю сочевиця не поступається м’ясу. Такий суп-пюре з сочевицею та підкопченою фореллю буде дуже смачним та ситним.

Інгредієнти: олія — 30 мл., цибуля порей — 200 г., сочевиця — 500 г., овочевий бульйон — 1 л., форель — 200 г.

Спосіб приготування:

 

Суп із запеченої моркви

Із цілком доступних продуктів — моркви, цибулі, селери — можна приготувати дуже смачний та поживний суп.

Читай также: ТОП-5 беспроигрышных первых блюд: классические рецепты

Інгредієнти: цибуля — 1 шт., часник за смаком, селера — 300 г., морква — 8 шт., солодкий перець — 1 шт., овочевий бульйон – 1 л.

Спосіб приготування:

Смачного!

Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви зможете знайти ТУТ