Якщо ви знаєтесь на смачних млинцях, то напевне вам відомо, що найжаданішими для кожної господині є млинці тоненьки, із делікатними дірочками. Як приготувати такі розказано у безлічі рецептів. Деяки з них заслуговують на довіру, тому що дійсно допомагають зробити саме такі ніжні млинці.
Один з таких рецептів — рецепт млинців на окропі. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-14 млинців.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1ст. молока
- 1ст. окропу
- 1ст. борошна
- 4 ст. л. рослинної олії
- сіль — за смаком
- цукор — за смаком
Спосіб приготування:
- Збити яйця з сіллю до піни.
- Не перестаючи збивати, влити холодне молоко, збити.
- Далі вливаємо окріп. Збиваємо.
- Додаємо борошно, збиваємо. Додаємо масло.
- Залишіть тісто для млинців на 30 хвилин, щоб настоялося.
- Сковороду змащуємо 1 раз перед випічкою 1 млинця. А можно цього і не робити, бо млинці відмінно відходять від сковороди — тут дайте за вашими звичками та смаками.
Читай также: Блинный торт: 3 вкуснейших рецепта
Порада. Краї млинців будуть хрусткими, тому якщо плануєте їх чимось начиняти - накривайте кришкою після випічки.