Як приготувати форшмарк: відео-рецепт Руслана Сенічкіна

Повітряний форшмак з ніжного оселедця домашнього посолу родом з єврейської кухні. Втім, тепер він прижився в кухнях багатьох народів, де єврейська культура перемішалася з іншими національними традиціями.

Колись ця страва була привілеєм бідних, а зараз її готують в найвишуканіших ресторанах світу. Як приготувати форшмак на домашній кухні, розкаже і покаже ведучій передачі "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін.

Читай также: Илья Ноябрев: Правильный форшмак рубят секачом

А якщо ви хочете дізнатися більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна, шукайте їх ТУТ

Смачного!

 

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK