Галета - простий у приготуванні пиріг, що складається з рубленого тіста і начинки. Як правильно приготувати цю смачну страву, розкаже ведуча каналу 1+1 Валентина Хамайко, що славнозвісна своїми кулінарними талантами.
Для приготування галети з пастернаком вам знадобиться:
- житнє борошно 200 г,
- соняшникова олія 2-3 ст. л.,
- кунжут 1 ст. л.,
- льон 1 ст л.,
- розпушувач 1 ст. л.,
- сіль,
- гаряча вода 300 мл,
- морква 200 г,
- пастернак 200 г,
- цибуля 200 г,
- фета 100-150 г,
- сметана 1 ст. л.,
- яйце 1 шт.
Спосіб приготування
Читай также: Какая польза от пастернака
Більше смачних та цікавих рецептів від Валентини Хамайко ви зможете знайти ТУТ.
Смачного!