Рецепт галети з пастернаком від Валентини Хамайко

 

Галета - простий у приготуванні пиріг, що складається з рубленого тіста і начинки. Як правильно приготувати цю смачну страву, розкаже ведуча каналу 1+1 Валентина Хамайко, що славнозвісна своїми кулінарними талантами. 

Для приготування галети з пастернаком вам знадобиться:

  • житнє борошно 200 г,
  • соняшникова олія 2-3 ст. л.,
  • кунжут 1 ст. л.,
  • льон 1 ст л.,
  • розпушувач 1 ст. л.,
  • сіль,
  • гаряча вода 300 мл,
  • морква 200 г,
  • пастернак 200 г,
  • цибуля 200 г,
  • фета 100-150 г,
  • сметана 1 ст. л.,
  • яйце 1 шт.

Спосіб приготування

Читай также: Какая польза от пастернака

Більше смачних та цікавих рецептів від Валентини Хамайко ви зможете знайти ТУТ.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK