Все упакуємо: в Київхлібі випускатимуть продукцію тільки в упаковці

Компанія «Київхліб» перейшла на випуск всієї продукції, в першу чергу, хлібобулочних виробів, в упаковці. Це дозволить унеможливити зайвий контакт із хлібом у період посилених заходів епідеміологічного контролю.

Про це повідомила виконавчий директор цеху №1 ПрАТ «Київхліб» Юлія Дученко. Вона також додала, що з часу запровадження в Києві карантинних заходів компанія «Київхліб» посилила контроль за виробництвом. «Ми розробили і впровадили план дій задля профілактики розповсюдження вірусу. Зокрема, збільшили кількість станцій для дезінфекції рук безпосередньо на виробництві, кратно збільшили обсяг дезінфікуючих засобів у приміщеннях лабораторій, офісів, інших виробничих приміщеннях», – відзначила Дученко.

Як посилилася санітарна безпека на виробництві

  • кожен працівник перед початком зміни проходить обов’язковий медогляд,
  • на постійній основі на території виробництва працює медперсонал, у разі будь-яких симптомів погіршення стану здоров’я працівники можуть звернутися до терапевта
  • задля запобігання потенційному зараженню усі співробітники із мінімальними симптомами захворювань залишаються вдома на карантині.
  • для всіх працівників у компанії провели спеціальний інструктаж із запобігання можливого зараження і розповсюдження вірусних інфекцій.

«Ми робимо все можливе, аби наші працівники і споживачі були у безпеці», – відзначила Юлія Дученко.

А може спечете самі?

Карантин - добра нагода спробувати те, що завжди відкладалося на потім и те, до чого руки, як то кажуть, не доходили. Випічка хліба в домашніх умовах, нажаль, одна з таких справ. В нас є декілька цікавих рецептів.

"Ніжним як хмара" називають японський молочний хліб за його легкість, м'якість, пухнастість. 

А карамельно-цибулевий хліб подавати краще холодним. Він відмінно підійде до перших і других страв. А взагалі, буде дуже смачним і просто з вершковим маслом.

Автор цього незвичайного леопардового хліба - паризький кондитер Патрісія Насіменто. Патрісія не приховує секрет приготування свого хліба, що вмить став популярним.

Casatiello Napolitano - так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK