Як їсти хліб і не гладшати (секрет найстарішої паризької пекарні)

В дієтології є таке поняття, як "французький парадокс". Кожен день французи вживають жирну їжу, не дуже піклуючись про кількість калорій, але при цьому тримають марку однієї з найбільш здорових і струнких націй.

І, як ми знаємо, французи обожнюють хліб, випічку, адже французьский багет - один з найвідоміщів сиволів цієї країни. Французи до вибору хліба підходять дуже виважено. Більшість тамтешнього хліба з цільнозернового борошна. У ньому мінімум солі і жодної дрібки цукру.

Журналістка каналу 1+1 Валерія Ковтун бачила на власні очі, з чого печуть хліб в найстарішій паризької пекарні. І з'ясувала, чому парижанки залишаються стрункими, незважаючи на пристрасть до хліба.

Давайте дізнаємося про це і ми!

Читай также: 7 правил здорового питания от жителей Франции

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготували французький цибулячий суп та ділилися рецептом вишуканого французького десерту "Плаваючі острови"

Смачного!

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK