ЗефірКа – натуральний зефір, маршмеллоу та пряники ручної роботи

За легендою рецепт зефіру людям подарував Бог вітру Зефір, і відтоді кожен може насолодитися легкістю та ніжністю маленьких солодких «хмаринок»… Важко в це не повірити, коли відкушений шматочок «хмаринки» повільно тане, а закривши очі відчуваєш себе на сьомому небі! Напевне, нові солодощі з’являються на світ чи не щодня, але зефір не втратить своїх позицій улюбленця дорослих і дітей ніколи – корисні і смачні ласощі поза конкуренцією. Засновниця ТМ ЗефірКа, Тетяна Косова, вміє готувати найніжніший натуральний зефір, маршмеллоу та яскраві прянички.

Таню, коли ви вперше задумалися про те, щоб приготувати солодощі самостійно? Що саме це було?

Чотири роки тому у мене виявили нейродерміт, через який магазинні солодощі викликали миттєву реакцію на шкірі, і я була змушена повністю від них відмовитися. Одного разу в Інстаграм у когось із кондитерів я побачила рецепт домашнього зефіру. Оскільки зефір я завжди любила більше за інші солодощі, вирішила спробувати зробити його самостійно.

Як довго експериментували і доводили рецептуру до ідеалу?

Зізнаюсь, вийшло не з першого разу, але мені такий зефір дуже припав до душі, бо не був надто солодким, але мав свій особливий смак. І я почала експериментувати. Пройшов не місяць і не два, а цілий рік, за який я вивела формулу свого ідеального Зефіру.

Одного разу до мене в гості прийшла подруга, і спробувавши мої Зефірки сказала, що їх потрібно рекламувати і продавати, так як це: "Дуууже смачно!". З цього все і почалося, слова подруги стали для мене чарівним пенделем, щоб спробувати!

Вам хтось допомагає готувати?

Поки що зараз готую сама, але був період, коли замовлень було дуже багато, і мені довелося на кілька місяців орендувати приміщення на 120 м.кв. і наймати помічників, для того щоб впоратися з обсягом вчасно.

Які саме солодощі ви готуєте?

Зараз я пропоную натуральний зефір та маршмеллоу ручної роботи: зефірне асорті на цукрі, зефірне асорті на фруктозі та маршмеллоу. Вас приємно здивують малинові, яблучні і чорничні Зефірки. Я не використовую барвників, консервантів та іншого непотребу, лише задоволення у чистому вигляді. Готую з любов’ю!

Розкажіть, які інгредієнти використовуєте для майбутніх ласощів, і як підходите до їх вибору?

Готую тільки з натуральних високоякісних продуктів, зараз співпрацюю з постачальниками органічної малини. Тому і ціна не копійчана але, це поки немає виробництва, буде виробництво, буде дешевше.

У вас є секрет особливої легкості зефіру і маршмеллоу?

Секрет є – гарний настрій при приготуванні повітряних і ніжних Зефірок, важливо, щоб той хто готує, любив це робити. Тоді все вийде!

Також, у цьому місяці планую почати серію майстер-класів, на яких навчу всіх бажаючих готувати свої Зефірки та Маршмеллоу і розкрию всі свої кулінарні секрети!

Як довго зберігаються натуральні ласощі та як правильно це робити?

Так як спосіб приготування зефіру особливий, то він не псується взагалі, просто висихає, перетворюючись в пастилу. Тому зберігатися може довго, і без холодильника. Але, досвід показує що більше тижня він не затримується.

У вас дуже гарні, яскраві та веселі прянички, ви робите їх під замовлення?

Так, прянички я роблю на замовлення, до особливих дат та на свята, враховуючи всі побажання клієнтів. Термін виготовлення – 1-2 дні.

Як зробити у вас замовлення і чи робите доставку по Україні?

Щоб зробити замовлення та узгодити деталі пишіть повідомлення в Facebook або Instagram, упаковка входить у вартість.

Можна забрати солодощі самостійно (лівий берег, Дарницький район), або замовити доставку: до під'їзду – 55 грн, до метро – 35 грн, чи Новою поштою – за тарифами компанії.

Як бачите в мріях розвиток своєї улюбленої справи?

Хочу налагодити виробництво натуральних і корисних Зефірок по всій країні і за її межами!

Що побажаєте нашим читачам?

Солодкого життя і всіх благ!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK