Пасти з горіхів та насіння від Master BOB

Арахіс містить цілий набір життєво необхідних вітамінів, унікальних амінокислот, органічних речовин та рослинних жирів, тому введення в раціон арахісової пасти сприяє оптимізації рівня цукру в крові, кров'яного тиску і обмінних процесів в організмі. А ще, в арахісі багато триптофану, необхідного для вироблення організмом гормону радості – з ним ви забудете про депресію, фобії та поганий настрій.

Під ТМ Master BOB окрім широкого вибору арахісових паст, ви можете придбати мигдальну пасту, пасту з кешью,  лісового горіха, насіння льону, кунжуту та гарбуза. Про виробництво, асортимент та гарячі новинки нам розповів один із співзасновників ТМ Master BOB, Олег Мельник.

Розкажіть, як з’явився задум виробляти горіхові пасти. 

Ідея виготовляти щось цікаве та унікальне на українському ринку з’явилася 5 років назад. На той час арахісові пасти не були такими відомими як зараз, і не виготовлялись в Україні. В Європі арахісове масло/пасту (англ. peanut butter) частіше використовують, ніж вершкове масло, в Америці щодня цей продукт опиняється на столі в більш ніж 40 мільйонів жителів та вважається національним продуктом.

І тому у нас постало питання: «Чому для українців це лише привозний делікатес?». Тривалий час ми оцінювали ринок, попит, проводили опитування серед населення та розробляли технологічний процес. В результаті ми прийшли до висновку, що можемо ризикнути  та налагодити виробництво арахісових паст в Україні.

Коли ви вперше вийшли на ринок зі своєю продукцією?

В 2013 році ми вийшли на український ринок. Спочатку деякі види продукції випускали в пластиковій тарі, згодом категорично відмовились від цього варіанту і перейшли цілком на скляні баночки, так як це екологічна упаковка. Тоді в асортименті у нас було 4-5 видів горіхових паст. Ми прислуховувались до побажань споживачів, вивчали ринок, переймали досвід закордонних колег. І на сьогоднішній день ми розширили асортимент до 17 найменувань.

Якими принципами керуєтесь при виробництві натуральних паст?

В своїй діяльності компанія «Майстер Боб» дотримується принципу виготовлення безпечної, натуральної, корисної та смачної продукції. Наша продукція – це смачно, корисно та натурально! В наших пастах відсутні: консерванти, барвники, підсилювачі смаку, ГМО та інші штучні хімічні складники.

Різноманітність смаків наших паст не залишить байдужим нікого. Кожен для себе зможе вибрати свій смак. А ще – це ідеальна їжа для спортсменів, школярів та студентів, які витрачають багато енергії.

Які складнощі виникали з тим, щоб не додавати у процесі виробництва додатково жирів (як це роблять багато виробників), але отримати пастоподібну консистенцію продукту?

Таке питання у нас не виникало в принципі. Тому що, ми одразу націлились на те, щоб в наших пастах не було жодних сторонніх домішок. І ми намагалися зробити пасти смачнішими, ніж вони є на історичній батьківщині – Америці. Так, це амбіційні плани, але ми їх реалізували. І нам є чим пишатися.

Технологічний процес виготовлення пасти кремоподібної консистенції, ми досягли завдяки новітнім технологіям і надсучасним обладнанням. В розробці рецептури приймають участь як українські фахівці, так і закордонні. А коли необхідно ми залучаємо до співпраці науково-дослідні інститути в сфері харчування та нанотехнологій. Звісно, це дуже затратно, але в результаті отримуємо суперпродукт! І людям він подобається. Звичайно, це надихає нас на розвиток та вдосконалення.

Над рецептурою нових смаків працюють технологи?

Так, у нас працюють висококваліфіковані технологи, які отримали досвід на виробництвах арахісових паст в Сполучених Штатах Америки. Створення нового продукту – це творчий процес. Коли в нас з’являється ідея, ми виготовляємо тестову партію, дивимось на реакцію споживача, можливо, щось ще вдосконалюємо. Це цікавий процес, але довготривалий. В нас є гарний приклад впровадження арахісової пасти з кокосом. На перший погляд здавалося б, що це елементарно просто. Але до кінцевого варіанту ми дійшли тільки через рік. Виникало дуже багато нюансів, і щодо смаку і щодо інгредієнтів та самого технологічного процесу. Проте тепер арахісова паста з кокосом в ТОП-продажів.

Ми не зупиняємося на досягнутому, завжди працюємо над новими продуктами.

Познайомте нас трішки з процесом виробництва: як витримуєте стандарти, добираєте сировину…

Виробництво і вся наша компанія знаходиться у Вінниці. Звісно, що виробництво в нас професійне та сучасне. Для нас дуже важливі здоров’я та безпека наших покупців, тому ми клопітливо відносимось як до сировини, так і до процесу виробництва. Ми одні з небагатьох компаній, в яких розроблені та затверджені технічні умови на вироблення продукції. На початку цього року нами було прийнято рішення сертифікувати не тільки продукт, але й увесь процес виробництва. Якість нашої продукції підтверджено сертифікатом на систему управління безпечністю харчових продуктів (міжнародний стандарт якості НАССР, ISO 22000:200). Зауважу, що компанія «MASTER BOB» перша серед виробників горіхових паст в Україні впровадила на своєму підприємстві систему НАССР.

Ми використовуємо тільки преміальний і високоякісний сорт горіхів. В якості натуральних консервантів – цукор, морська сіль чи мед. Не додаємо нічого зайвого, весь секрет – в унікальній рецептурі, сорті горіхів та сучасному високотехнологічному обладнанні. Зверніть увагу, в пастах відомих брендів лише 12– 13% горіхів, а в пасті Master Bob – близько 90%. Крім того, наша продукція дуже конкурентоспроможна по ціні.

На разі у вас є ще одна новинка – горіхове печиво. Розкажіть про нього детальніше.

У нас навіть є декілька новинок! Горіхове печиво ми вже виробляємо півроку, нещодавно оновили його рецептуру. Воно повністю натуральне. Складається з пшеничного борошна вищого ґатунку, горіхового борошна (суміш фундука, мигдалю, арахісу), меленого насіння льону, білого цукру, арахісової олії та харчової соди. Також, воно ще й без маргарину, яєць і молока і смачне тим, що містить подрібнені горішки.

Остання із новинок це преміальна арахісова паста з фініками «Хліб пустелі». Вона вже встигла стати улюбленицею багатьох гурманів і нашою також! Головна її особливість полягає у тому, що вона не містить солі і цукру! Тільки арахіс і подрібнені фініки!

Вражаюче, а яких ще новинок в асортименті варто чекати у найближчому часі?

Звичайно, плануємо порадувати прихильників нашої продукції новинками, але це має бути приємним сюрпризом.

Як зробити замовлення та де можна придбати вашу продукцію?

Нашу продукцію можна замовити на сайті та в соціальних мережах Facebook та Instagram. Пасти продаються в усіх магазинах натуральних продуктів та здорового харчування. Поступово наша продукція з’являється в продуктових мережах. І звичайно, постійно приймаємо участь в різних фестивалях та виставках по всій Україні.     

Ваші побажання нашим читачам?

Бажаємо всім читачам радісного, здорового та ситого життя!

Бажаємо нашій Україні миру та процвітання!

Робіть свій вибір на користь наших натуральних горіхових паст та паст з насіння! Нехай на Вашій кухні завжди буде цей смачний і зовсім недорогий продукт харчування. Оцініть користь для здоров'я арахісової пасти, як це зробили вже сотні мільйонів споживачів в усьому світі, зокрема і в високо розвинутих країнах.

«Майстер Боб» – їжа майбутнього вже сьогодні!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK