Майстерня карамелі – в гостях у казки!

За тридев’ять земель, у деякій державі є солодка майстерня. В ній є справжні чарівники і чарівниці, найсмачніші і найгарніші солодощі, і там відбуваються справжні дива… Так могла починатися моя розповідь… Але ні, така чарівна майстерня вже є у нашій країні і всі бажаючі можуть зазирнути за лаштунки казки! А про те, хто її створює, ми поговорили з Інною Полтавець, менеджером ТМ «Майстерня карамелі».

Коли народилася ТМ Майстерня карамелі?

ТМ «Майстерня карамелі» народилася в 2013 році. Започаткована вона Дзюбаном Андрієм та Хмизом Артемом які, подорожуючи по Європі, побачили дивовижне виробництво карамелі. Вони втілили цю бізнес-ідею в Україні, поставивши особливою метою виробництво екологічно безпечних солодощів.  

Яку мету ставили перед собою?

Ціллю відкриття «Майстерні карамелі», як і будь-якого бізнес-проекту, є отримання додаткового доходу. Але одним із факторів відкриття майстерень є позитив, який дарує такий солодкий бізнес. Всі солодощі в «Майстерні карамелі» виготовляються виключно вручну та з натуральних інгредієнтів.

На разі у вас це вже не один магазин, а мережа магазинів. У яких містах нашої країни можна відвідати «Майстерню карамелі»?

Так, «Майстерня карамелі» вже виросла в цілу мережу.  На сьогодні ви можете нас знайти в  Харкові, Хмельницькому, Херсоні, Дніпрі, Трускавці, Львові, Івано-Франківську, Києві, Одесі, Мукачевому, Ужгороді, Чернівцях та Тернополі .

Більш детально адреси та контактні телефони можна знайти на сайті

Скільки людей працює у вашій мережі? Чи легко знайти працівників?

У нас досить невеликий штат, ми як маленька сім’я та запрошуємо до себе молодих, активних і творчих.

Де навчають на карамельє? Якими якостями треба володіти, щоб ним стати і чи багато на це потрібно часу?

Компанія перейняла знання у найкращих французьких кондитерів та майстрів карамельної справи. Основою концепції «Майстерні карамелі» є сам процес приготування карамелі, і тут важливо, щоб працівники, по-перше, якісно змогли приготувати продукт, а, по-друге, вміли піднести все це у вигляді захоплюючого шоу, цікавого відвідувачам.

Тому майбутні карамельє проходять безкоштовне навчання безпосередньо в «Майстерні карамелі». Для роботи їм потрібно мати бажання працювати в нашій команді, наявність ораторських і творчих здібностей, комунікабельність та вміння працювати в колективі

Розкажіть про склад карамелі. Чи відрізняються ваші цукерки по складу від магазинних льодяників? Чим саме?

В першу чергу наші карамельки натуральні, ручної роботи та виготовляються на очах у відвідувачів. В їх складі цукор, вода питна, патока та лимонна кислота, натуральні аромати та барвники.

Цукерки дуже яскраві. Невже всі барвники натуральні? З чого вони виробляються?

Так, всі барвники натуральні. Ми використовуємо хлорофіл – як зелений колір, коричневий – це перепалений цукор, кармін (отримують з комашок, які мешкають в Перу та Америці) або чорна морква – червоний, куркума – жовтий, білий колір ми отримуємо завдяки насиченню карамелі киснем. Ви можете побачити, як наші карамельє це роблять за допомогою гаку. Чорний колір – це рослинне вугілля.

А як отримується смак? Скільки смаків ви пропонуєте?

Аромати для наших карамельок отримуються шляхом дистиляції (тобто витяжки з ягід та фруктів). Ми пропонуємо більше 50 смаків для наших улюблених відвідувачів, як одинарні так і міксовані. Запрошуємо усіх бажаючих скуштувати, в нашій майстерні вам це запропонують одразу і безкоштовно.

А як довго зберігаються солодощі? Чи потрібні якісь особливі умови? Чи не втрачається смак при тривалому зберіганні?

Термін придатності карамелі – 6 місяців, особливих умов зберігання не потребують, головне не на прямих сонячних променях.

У вас не просто магазин, а майстерня. Розкажіть про майстер-класи, які ви проводите і коли треба до вас завітати, щоб побачити як виготовляються солодощі?

Ми завжди раді бачити гостей нашої майстерні. Так, як у нас відкрите виробництво, ми протягом дня виготовляємо цукерки, це нарізні карамельки і карамельні фігурки. Майстер-класи ми проводимо кожного дня за попереднім записом, вони у нас як індивідуальні так і групові, дуже приємно коли до нас приходять сім’ями, святкують дні народження, та бувають навіть молодята. В кожному віці знайдеться бажання втілити свої солодкі мрії в карамельному шедеврі.

Який асортимент солодощів і послуг ви пропонуєте?

Так просто і не розповісти, це потрібно бачити. В нас безліч яскравих цукерок різних форм, смаків, та пакувань.

Є нарізна карамелька в пакунках та баночках, лизачки на паличці (круглі, овальні, сердечками, квіточками та паличками), фігурна карамель (посіпаки, кітті, кавуни, яблучка, машинки, сніговички, олені та багато інших).

Крім карамельок ми пропонуємо желейки різних форм та смаків, ірис – класичний та з горішком, ніжніший ніж хмаринки маршмеллоу – з різними добавками та  смаками.

Ммм! А які сюрпризи готували для своїх шанувальників у новорічні свята?

Кожного дня наші майстри працюють над новими смаками та формами карамельних виробів. До Нового року та Різдва ми розробили декілька нових варіантів пакування подарунків. Однією з новинок є карамельний адвент-календар, який дозволяє діткам вивчати цифри, розвивати дрібну моторику, а також нагороджує їх солодкими сюрпризами від «Майстерні карамелі».

Де саме можна придбати солодощі від Майстерні карамелі в Києві?

Ми знаходимося за адресою: вул. Велика Васильківська, 18, та працюємо для вас без вихідних з 10 до 22. Також запрошуємо приєднуватися до нас у соціальних мережах ВКонтакте, Facebook. Замовлення можна робити по телефону: 098-002-88-22.

Під час новорічних святкувань нас можна знайти на ярмарках міста (парк ім. Шевченка, ярмарок на Хрещатику, ВДНГ та інших).

Що побажаєте нашим читачам?

Здоров’я! Здійснення найзаповітніших мрій! Та солодкого життя у Новому році!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK