Ваш ідеальний десерт за знаком Зодіаку

Ваш идеальный десерт по знаку Зодиака

Фото: www.istockphoto.com

Подивимося правді у вічі: усі ми іноді любимо смачно та солодко поїсти. Адже коли справа доходить до поліпшення самопочуття, ніщо не допомагає краще за цукерки. Які ж частування обирають представники різних знаків Зодіаку?

Солодкий десерт для Овна

Овни люблять жирні та екстравагантні страви і взагалі віддають перевагу м'ясу. Однак і добрим десертом вони не зневажають. З десертів вони виберуть якраз щось простіше - пончики, домашнє печиво. А ось пишні торти, особливо з жирними кремами, вони не люблять.

Солодкий десерт для Тельця

Вишуканий смак Тельця задовольнить лише ідеальне поєднання смаків. Карпаччо із груші, торт Павлова або тірамісу. Як справжні гурмани, вони також оцінять благородний смак високоякісного шоколаду та печива з різними добавками та спеціями.

Солодкий десерт для Близнюків

Подвійна природа Близнюків означає, що іноді вони люблять з'їсти щось солодке, щоб покращити свій настрій, а іноді – чіпси. Вони не витрачають час на тривалу підготовку і віддають перевагу простоті вишуканості. Тому вони не витрачатимуть час на приготування десерту, а скористаються пропозиціями магазину. Але якщо є з ким, із задоволенням вирушать у ресторан - і не важливо, що за десерт вибере супутник, аби розмова була цікавою.

Фото: www.istockphoto.com

Солодкий десерт для Рака

Читай также: 3 знака Зодиака, для которых семейный обед это святое

Вічно юнацька енергія та допитливість змушують Рака постійно шукати нові кулінарні враження. Саме тому вони охоче несуть на свій стіл солодощі з інших культур. Раки дуже люблять готувати, а їхні екзотичні десерти часто радують гостей. А ось на самоті Рак втішить себе банкою шоколадного крему, цеберком ароматного морозива або плиткою (а точніше двома) шоколаду.

Солодкий десерт для Лева

Королівські Леви люблять вважати себе справжніми гурманами. Коли їх запитують про їхні улюблені солодощі, вони нервово згадують найекзотичніші назви, які колись їм траплялися. Проте правда абсолютно прозаїчна – левині нерви найкраще заспокоює молочний шоколад із цілісним горіхом.

Солодкий десерт для Діви

Діви - традиціоналісти. Вони люблять аромати та смаки, відомі з дитинства. Вони дуже цінують домашню кухню. Полюбляють домашню випічку. Їх розслаблює не лише їжа, а й, перш за все, чудовий запах, який розноситься по будинку, а також можливість побалакати до душі за приготуванням смаколиків.

Солодкий десерт для Терезів

Терези часто поспішають і харчуються трохи недбало. Коли вони хочуть чогось солодкого, це, мабуть, не буде чимось незвичайним. Їм сподобається велика порція морозива, коробка шоколадних цукерок, упаковка пудингу або великий шматок торта. Чашка ароматного чаю або гарячого шоколаду принесе Терезам теж величезне задоволення.

Фото: www.istockphoto.com

Солодкий десерт для Скорпіону

Скорпіони люблять солодке, але це не сліпе кохання. Замість шоколаду вони віддадуть перевагу цукатам, десертам на основі желе або легким кремам. А щоб покращити настрій, вони будуть насолоджуватися смачною кавою з додаванням морозива, кремів та сухофруктів чи коктейлями з йогурту.

Солодкий десерт для Стрільця

Фізично активні Стрільці люблять солодке. При цьому вони невибагливі, з'їдять усе, аби це було шоколадне. Десерт навіть не обов'язково має бути відмінним за якістю. Вони люблять всілякі листочки, батончики та шоколадні цукерки з начинкою. Також вони із задоволенням спробують всілякі тістечка та печиво з горіховим кремом або карамеллю.

Солодкий десерт для Козерога

Практичний характер Козерога змушує поєднувати приємне із корисним. Гіркий шоколад заспокоює нерви, бо в ньому багато магнію – і Козерога часто його вибирають. Також їм подобаються контрастні поєднання смаків. Вони люблять їсти морозиво з солоним арахісом та карамеллю або шоколад з перцем чилі.

Солодкий десерт для Водолія

Читай также: Заболевания, от которых чаще всего страдают знаки Зодиака

Коли справа стосується потягу до їжі, у Водоліїв є час здорово подумати, зважити всі за і проти. Вони дорожать своїм тілом та ретельно вибирають закуски. Скоріше вони виберуть фрукти, хоча із задоволенням додадуть до них шоколадну, карамельну чи йогуртову начинку.

Солодкий десерт для Риб

Будучи емоційними особами і часто вітаючи в хмарах, Риби люблять всілякі солодощі. Навіть якщо вони свідомо утримуються від зайвої насолоди вдень, то вечорами буйний апетит бере гору над здоровим глуздом. Яблучний пиріг зі збитими вершками та морозивом, а також шоколадні десерти покращать їхній настрій. Каяття настане вранці. Але буде заглушено ароматним капучино та залишками яблучного пирога.